Thijs van Hofweegen: ‘Je moet eerst vallen om op te kunnen staan’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Thijs van Hofweegen: ‘Je moet eerst vallen om op te kunnen staan’

26 dec, 14:06 Overig
Marco Hofsté
Van Hofweegen: ,,Ik ben mentaal nu ijzersterk en ga mijn uiterste best doen."
Van Hofweegen: ,,Ik ben mentaal nu ijzersterk en ga mijn uiterste best doen."

MAARN Tegenslagen hebben Thijs van Hofweegen sterker gemaakt en daarom moet er volgend jaar revanche komen. Mentaal is hij gegroeid, als mens is de paralympische zwemmer sterker geworden en de hunkering naar een paralympische medaille is groter dan ooit; coronacrisis of niet.

Als het scherm aanspringt van de Zoom-verbinding, valt direct de grote glimlach van Thijs van Hofweegen uit Maarn op. De tranen en verdriet hebben plaatsgemaakt voor blijdschap en de 24-jarige is misschien wel gretiger dan ooit. De eerste kans voor het plaatsen voor de Paralympische Spelen is niet gepakt, maar die tweede? Dat is zijn prooi en zal niet gaan ontsnappen.

DEBACLE VAN LONDEN Het moest z..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.