Rianne de Mos en Marjan van Dongen inspireren je om het leven voluit te leven.
Rianne de Mos en Marjan van Dongen inspireren je om het leven voluit te leven. Onica van Heusden/OSEES PHOTOGRAPHY

'Voor iedereen die [voluit] wil leven'

24 maart 2021 om 11:08

Sansoma is een oplaadpunt waar mensen tot persoonlijke groei komen, geïnspireerd worden, tot rust komen en plezier hebben. Rianne: ,,We willen graag dat mensen zich gesteund voelen en aandacht krijgen in een professionele warme omgeving, zodat je alles wat het leven je toewerpt aankan.” Bij Sansoma mag je zijn wie je bent en is niks gek. Voel je welkom om deze plek te ontdekken en te ervaren. Je mag ook gewoon binnenlopen voor een kop koffie of een praatje. ,,Wat we hier doen gaat puur over mensen en het leven. Niks zweverigs”, vertelt Marjan. ,,Hier kun je hulp krijgen als je het moeilijk hebt of nieuwe dingen ontdekken als je toe bent aan iets nieuws”, vult Rianne aan. Professionals, trainingen of events helpen daarbij.

Alles wat je bij Sansoma tegenkomt is terug te voeren op de thema’s beweging, bewustzijn, behandeling en creatief. Een gevarieerd aanbod van pittige individuele trajecten tot luchtige eenmalige workshops. Misschien wil je jezelf een keer laten vertroetelen met een massage. Wat dacht je ervan om lekker uit je dak te gaan tijdens een dansworkshop of te ervaren wat lachen met je kan doen. Maar er is veel meer, zoals yoga, acupunctuur, familieopstellingen, loopbaancoaching, natuurcoaching, lichaamsgerichte therapie, reiki, traumatherapie, biodanza, en ga zo maar door.
Na de verkoop van hun vorige bedrijf wilden de nieuwe eigenaressen weer samen iets ondernemen. ,,Met Sansoma kunnen wij ons steentje bijdragen aan een liefdevollere wereld”, zegt Rianne. Zodra het kan, komt het Soulfood-programma op de agenda. De laagdrempelige events, die als doel hebben je te inspireren en nieuwe dingen te laten ervaren, zijn onderdeel van Soulfood by Sansoma. De ontdekkingstocht van de zussen over hoe je voluit kunt leven kan je beluisteren via de podcasts, lezen in het gratis te downloaden magazine 'Voluit' of ervaren bij een event. Kijk hiervoor op www.sansoma.nl.
Het doel van de zussen is groter dan het pand: ,,We willen een online platform zijn en mensen wegwijs maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dat gaat niet alleen over wat je aan de Dorpsstraat in Doorn kunt vinden, maar we delen ook verhalen van andere professionals die fantastische dingen doen.

Sansoma, een warm centrum vol gedreven professionals en twee energieke zussen met een gezamenlijk doel; mensen inspireren voluit te leven. Kijk op www.sansoma.nl of loop eens binnen voor een praatje.

a        [Sansoma, Dorpsstraat 41, Doorn, info@sansoma.nl, www.sansoma.nl