Ontdek het ruime assortiment dagelijks verse producten bij Kippie Houten.
Ontdek het ruime assortiment dagelijks verse producten bij Kippie Houten. Kippie Houten

[Kippie] bestaat 3 jaar in Houten

24 maart 2021 om 11:08

Wie denkt alleen kip te kopen bij Kippie zal zich verbazen als je voor de toonbank staat. Je vindt er vers belegde broodjes, gegrilde (kip) producten tot aan complete maaltijden. Ook als je geen vlees eet, kun je terecht bij Kippie. Ze bieden smakelijke vegetarische alternatieven. Voor ieder wat wils.

Kippie is een franchiseformule met bijna 60 winkels in Nederland. Daan Bijl is franchisenemer en met zijn winkel gevestigd in Houten. ,,We zijn bijna drie jaar gevestigd in Houten en hebben veel terugkerende klanten. Dat is een goed teken”, vertelt Daan enthousiast. ,,We merken dat mensen echt terugkomen voor hun favoriete product.” De medewerkers van Kippie kunnen de producten meteen voor je opwarmen als dat nodig is, zodat je deze meteen kunt opeten.

WEKELIJKSE ACTIES Daan en zijn team verrassen hun klanten iedere week met nieuwe acties en aanbiedingen. In de winkel, op de website en in ’t Groentje vind je alle acties. Er is iedere week een broodje van de week, een actie op producten en op een maaltijd pakket.
Op de Facebookpagina en Instagram van Kippie Houten staan extra’s, zoals leuke winacties.

LUNCH EN CATERING Wat veel mensen nog niet weten, is dat je Kippie kunt benaderen voor lunches en andere cateringvragen. Daan: ,,We leveren complete lunches voor bijvoorbeeld bedrijven. Onlangs hebben we catering verzorgd voor een bruiloft. De bruid en bruidegom zijn beide fan van onze snackpannen en we hebben hun gasten daarmee mogen verrassen.” Volgende week mogen Daan en zijn team voor aanwezigen in de Penitentiaire Inrichting Nieuwegein een portie Kippeling leveren. ,,Dit gerecht is erg populair bij de klanten. Het is mals dijvlees dat is gepaneerd en gegrild. Heerlijk krokent en licht pikant van smaak. Er zit geen bot in, ideaal voor kinderen”, aldus Daan.

BORREL EN BBQ De producten van Kippie zijn ook lekker bij de borrel en bij de barbecue. Daan: ,,Onze kippenpoten en spareribs zijn al gekruid en gaar. Dat is ideaal voor de barbecue. Je hoeft je niet af te vragen of het vlees gaar is.”

Speciaal voor bij de borrel, feest of verjaardag zijn er de snackpannen en partyschotels vanaf 6 personen. Voor als het straks weer ‘mag'. Heb je iets te vieren? Verras je bezoek met de verse en lekkere producten van Kippie.

Meer informatie vind je op kippie.nl/kippie-houten