Ina Smit-Roest wil het liefst al haar klanten mooi oud laten worden.
Ina Smit-Roest wil het liefst al haar klanten mooi oud laten worden. Robert Zwart

The Look voor een [sprankelende huid]

24 maart 2021 om 11:08

De schoonheidsspecialisten, huidspecialisten en pedicures van The Look zijn blij dat ze weer aan de slag mogen. ,,Zorgvuldige hygiëne is voor ons vanzelfsprekend”, zegt eigenaresse Ina Smit-Roest. ,,Wij hebben er goed over nagedacht hoe we onze klanten zo veilig mogelijk kunnen ontvangen.” Je kunt dus met een gerust hart een afspraak maken, zodat je met een stralende huid aan de lente kunt beginnen.

The Look is gespecialiseerd in natuurlijke schoonheid, waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van verantwoorde producten. ,,Wij werken met merken die daarin geloven, zoals Institut Esthederm en Dr. Grandel”, zegt Smit-Roest. ,,Over alle nieuwe producten en behandelingen denken we eerst goed na of het bij ons past. Klanten zijn vaak in voor nieuwe dingen, maar het moet wel aansluiten bij onze visie.” Ina Smit-Roest gaat dus alleen voor iets nieuws als het effectief blijkt te zijn. En als het past bij haar grote wens om iedereen mooi oud te laten worden.

Een goed voorbeeld daarvan is Neova: de nieuwe lijn van Esthederm. Producten die diep in de huid doordringen en zich specifiek richten op onder andere rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit. Een korte kuur met dit product moet zijn werk doen. Instituut Esthederm heeft wetenschappelijk aangetoond dat het veranderingen in de huid, die optreden na langdurige blootstelling aan UV-straling, kan behandelen, voorkomen en herstellen. Overigens helpen alle producten van dit hoogstaande salonmerk de huid optimaal te functioneren en in balans te brengen. Ongeacht je leeftijd.

Esthederm mag dan wel het paradepaardje zijn van The Look. De producten van Dr. Grandel doen er zeker niet voor onder. Beide merken zorgen voor innovatie, waarbij alles met zorg in laboratoria wordt uitgekristalliseerd. Bijvoorbeeld Timeless, de anti-age-lijn van Dr. Grandel, die heerlijk zacht aanvoelt. Daar komen mensen graag voor terug. Dat geldt ook voor de frisse en fruitige crème met vitaminen ACE, een heerlijke oppepper in de lente. De fruitzuren maken de huid iets dunner, waardoor je een mooie uitstraling krijgt. Je ziet gewoon dat het werkt!

Bij The Look Totaalkosmetiek kun je je op alle fronten een stralende vrouw voelen. Ontdek op de website wat bij jou past. Speciaal voor de lezers van deze krant: bij aankoop van een gezichtscrème en serum, krijg je tot 17 april a.s. 50% korting op de oogcrème uit dezelfde lijn. Stuur een mail naar contact@thelookdriebergen.nl ovv de kortingscode: Etalage2021. www.thelookdriebergen.nl

Ina Smit-Roest wil het liefst al haar klanten mooi oud laten worden.