Sietske Wieman. Foto genomen voor de coronapandemie.
Sietske Wieman. Foto genomen voor de coronapandemie. MIRANDAKOEVOETS LIGHTCATCH FOTOGRAFIE

Body&Vital voor huidverbetering

24 maart 2021 om 11:08

Deze experts kunnen samen klanten optimaal adviseren. Deze medispa bestaat al achttien jaar en heeft verschillende awards ontvangen. Eigenaresse Sietske Wieman: ,,Wij werken aan een droomhuid door middel van professionals en wetenschappelijk onderbouwde producten.” Elke klant ontvangt een uniek gepersonaliseerd behandelplan. ,,We werken van binnenuit, dus waar komt het probleem vandaan, hoe kunnen we het oplossen?” Het begint met een gezondheidsanalyse waarbij de huidexpert ook leefstijl en voedingsgewoontes bespreekt. Dan volgt een uitgebreide 3D huidanalyse. Daarbij kijkt de expert dieper in de huidlagen naar de conditie en structuur van de huid. Dan volgt er een gepersonaliseerd behandelplan met huidproducten, voeding en als het nodig is voedingssupplementen.

AWARDS In deze medispa worden continu de nieuwste behandeltechnieken toegepast. Deep Tissue Touch is de nieuwste behandelmethode en won in 2020 de Dutch Beauty Award voor beste behandeling en techniek. Bij Deep Tissue Touch lossen verhardingen en verklevingen in het spier- en bindweefsel op. Afvalstoffen worden hierdoor afgevoerd en voedingsstoffen opgenomen. Dit heeft een liftend effect en rimpels worden minder, want alle spanning verdwijnt. Hierdoor ontstaat een ontspannen gezichtsuitdrukking, vertelt Sietske. ,,Als onze klanten deze behandeling hebben gehad, willen ze nooit meer anders.”

DUURZAAM Body & Vital Medispa kreeg vorig jaar als eerste spa in Nederland het Green Spa Certificaat voor duurzame onderneming. ,,Overal is over nagedacht over duurzame producten, behandelingen en het gebouw.” De producten zijn niet belastend voor het milieu en het gebouw is voorzien van zonnepanelen en hergebruikt opgevangen regenwater.

Deze medispa is gericht op verbetering van iemands welzijn, huid en ontspanning. ,,De beste versie van jezelf. Je helemaal lekker voelen. Als je helemaal in balans bent van top tot teen, krijg je een natuurlijke glow. Je gaat stralen.”

Vanwege de coronapandemie werken de huidexperts volgens een aangescherpt COVD-19 protocol van brancheorganisatie ANBOS. Het personeel draagt medische mondkapjes en werkt volgens een hygiëneprotocol.

Meer informatie: Body&Vital Medispa B.V. Kruisboog 28 in Houten, www.body-vital.nl, T: 030-656 75 86.