Afbeelding
PhotoRepublic

Nieuwe Trekpleister in Driebergen

24 maart 2021 om 15:58

DRIEBERGEN In Driebergen is dinsdag een nieuwe winkel van drogisterijketen Trekpleister geopend. Filiaalmanager Alissa Arends verrichtte de opening en heeft samen met haar team de eerste klanten verwelkomd in het pand aan De Sluis.

,,De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid kunnen vinden”, zegt winkelmanager Alissa Arends. ,,Samen met ons winkelteam staan we klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen. We nodigen alle inwoners van Driebergen en omstreken dan ook van harte uit om binnenkort een kijkje te komen nemen.”


Politie bekeurt feestgangers

HEUVELRUG De politie heeft donderdagnacht tien personen bekeurd voor het ,,verstoren van het nachtrumoer’’ in een woning op de Kampweg in Doorn.

De politie kreeg tussen 23.30 en 01.30 uur meerdere meldingen binnen van geluidsoverlast. Zo werd er vermoedelijk een feestje gehouden worden. De politie is er op af gegaan en heeft geprobeerd contact te krijgen met de feestgangers door herhaaldelijk aankloppen, aanbellen en roepen waar niet op werd gereageerd. Uiteindelijk heeft de politie, met een machtiging tot binnentreden, de woning betreden. De feestgangers hebben ieder een boete van 150 euro gehad.


Meer bezoekers én meer steun Utrechtse natuur in 2020

HEUVELRUG Meer mensen dan ooit genoten het afgelopen jaar van de natuurgebieden van Utrechts Landschap. Velen hebben hun waardering omgezet in financiële steun aan Utrechts Landschap. Het aantal donateurs (Beschermers) liet een ongekend hoge stijging zien, naar 29.686 Beschermers eind 2020. Dat blijkt uit het Publieksverslag 2020 van Utrechts Landschap.

,,Het aantal Beschermers benadert voor het eerst in onze 94-jarige geschiedenis de dertigduizend”, vertelt Saskia van Dockum, directeur-bestuurder van Utrechts Landschap.

De achterban van Utrechts Landschap vertoont al jaren een stijgende lijn, maar een netto groei van bijna 3800 betalende Beschermers in 2020 is uitzonderlijk te noemen. Netto zijn dit bijna vier keer zoveel nieuwe Beschermers.

w [www.utrechtslandschap.nl/publieksverslag2020

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding