Ruth en Gert Jan van Veldhuizen, hun damesmodezaak is één van de deelnemers aan de decemberactie
Ruth en Gert Jan van Veldhuizen, hun damesmodezaak is één van de deelnemers aan de decemberactie Wilco Willemse

Shop in Doorn en win mooie prijzen

9 december 2020 om 11:24

Zakelijk

‘Doe uw boodschappen lokaal, juist nu’

DOORN Ruim vijftig ondernemers van de ‘Doornse Winkels’ hebben de komende weken een mooie actie voor hun klanten. Er zijn fantastische prijzen te winnen.


Wilco Willemse

Wie in december minimaal 15 euro besteedt bij de deelnemende ondernemers, ontvangt een voucher met een unieke actiecode. Bij invullen van de code op www.nieuwsbladdekaap.nl/decemberactie wordt automatisch kans gemaakt op meer dan 50 prijzen per week, beschikbaar gesteld door Doornse winkeliers. De voucher activeren kan tot uiterlijk 14 januari 2021. De voucher kan ook ingevuld worden ingeleverd bij Van Veldhuizen Womenswear, Jumbo Timmers, Wilfred Greup de woonprofessionals of The Readshop. De prijswinnaars worden wekelijks bekendgemaakt op www.nieuwsbladdekaap.nl en in de krant. Tijdens de laatste trekking worden fantastische hoofdprijzen verloot: 4x 250 euro shoptegoed en 4x één minuut gratis winkelen bij Jumbo Timmers. Dus kom keizerlijk shoppen in Doorn en maak kans op fantastische prijzen!


Eén van de deelnemende zaken is Van Veldhuizen Womenswear, gevestigd aan de Amersfoortseweg 25. Eigenaren zijn Gert Jan en zijn vrouw Ruth van Veldhuizen. Gert Jan: ,,Mijn ouders zijn deze kledingwinkel begonnen, al meer dan 45 jaar geleden. Ruth is 15 jaar geleden ook ingestapt bij mijn ouders in de zaak en draait de winkel nu samen met onze vaste gezichten Corrie, Henny en Anita. Ik doe alles achter de schermen. We gaan prat op persoonlijke aandacht voor onze klanten en horen vaak terug dat dat zeer gewaardeerd wordt. We kennen onze klanten, weten nog wat ze vorig jaar met Kerst hebben gekocht. Dat onderscheidt zo’n dorpswinkel toch van de zaken in de grote stad.”


CONTINUE WISSELING Ruth ziet dames van alle leeftijden in de winkel: ,,Onze collectie is breed, we hebben modieuze artikelen voor jonge meiden, dames op leeftijd en alles daar tussenin. We hebben een continue wisseling van collectie. Onze grote merken zijn Street One, Cecil, Soyaconcept, Gerry Weber, Geisha en de beenmode van Oroblù. Via onze social mediakanalen proberen we de jongere doelgroep te bereiken en acties onder de aandacht te brengen. Ik sta zelf altijd model op social media om te laten zien wat voor moois we allemaal in huis hebben en krijg vaak leuke reacties van onze klanten. Ze zien liever een écht bekend gezicht dan een topmodel.”


LOKAAL SHOPPEN Ruth is ook bestuurslid van de ondernemersvereniging Doornse Winkels: ,,Juist nu is lokaal shoppen meer nodig dan ooit. Corona betekent voor veel winkeliers een behoorlijk verlies van omzet. Eerder dit jaar maakten we al een hartstikke leuke film met onze ondernemers in de hoofdrol. Zo konden we laten zien wat Doorn allemaal in huis heeft.”


KERSTSFEER De straten en winkels in het centrum van Doorn zijn nu helemaal in feeststemming, alles is mooi verlicht en in kerstsfeer.


Ruth: ,,Dat is niet te danken aan de grote webwinkels, maar aan al die lokale winkeliers die het voor hun klanten gezellig willen maken in deze feestmaand. Ze kunnen in deze tijd de steun van het winkelend publiek goed gebruiken. Dus denk eens aan de lokale ondernemer als er een kerstpakket moet komen voor werknemers of voor het cadeautje onder de kerstboom. Ze zullen u dankbaar zijn en u met al hun expertise helpen en adviseren.”



p Van Veldhuizen Womenswear, Amersfoortseweg 25 Doorn, 0343-414701, vanveldhuizenwomenswear.nl