PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit de Utrechtse Heuvelrug

Doorn kleurt oranje: ‘Versier je huis of straat op Koningsdag’

Evenementen
Foto: Babs Bouwman
14 apr 2021, 06:56
Bestuursleden van de Oranjevereniging Frans van der Craats (l) en Peter Kroes wensen iedereen een vrolijke Koningsdag toe.
Bestuursleden van de Oranjevereniging Frans van der Craats (l) en Peter Kroes wensen iedereen een vrolijke Koningsdag toe.
DOORN

Een volledige traditionele viering van Koningsdag zit er dit jaar nog niet in. Toch doet Oranjevereniging Doorn er van alles aan om 27 april zo feestelijk mogelijk te maken. En dat doen ze niet alleen: want ook lokale verenigingen hebben leuke activiteiten bedacht waar iedereen aan mee kan doen. Het allerleukste idee is de versierwedstrijd van huizen en straten op deze dag: heel Doorn kleurt oranje! Meld je aan via de website: er zijn leuke prijzen te winnen.

Al 92 jaar zetten vele vrijwilligers van de Oranjevereniging Doorn zich in voor een feestelijke dag met veel activiteiten. Ook dit jaar weer. En ondanks dat er nog niet veel kan, is er toch van alles te beleven. ,,Wij roepen de mensen op er vooral zelf een leuke feestdag van te maken”, zegt voorzitter Peter Kroes. Samen met Conny Naafs, Peter Kr..

advertentie