Elke dag bijzondere verhalen bij Nieuwsblad de Kaap exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Mis niks, lees alles over Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Doorn en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over De Heuvelrug.


Wat is Nieuwsblad De Kaap Exclusief?

Nieuwsblad De Kaap Exclusief brengt verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat tref je elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die jou bijpraten over wat er speelt in je woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in jouw buurt, gemeente en regio.


Waar lees ik dat allemaal?

Je vindt alle exclusieve artikelen op onze website. Bekijk ze op je telefoon, tablet, laptop of computer. Zo mis je niks en lees je alles.


En dat kost…? 

Een abonnement kunt u al nemen voor slechts €10,10 per maand inclusief onze digitale uitgave die 3x per week uitkomt. Het jaarabonnement van €8,30 per maand is nóg voordeliger. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar; een jaarabonnement is jaarlijks opzegbaar.


Waarom is het niet gratis?

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van Nieuwsblad De Kaap Exclusief hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.


Is er wel genoeg om over te schrijven in de Heuvelrug?

Doorn is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.


En de krant?

Nieuwsblad De Kaap blijft wekelijks verschijnen, een goede abonneekrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws.


Oké, hoe meld ik mij aan?

Heel simpel: via deze link.


Afbeelding


Ik heb een vraag over abonneren Nieuwsblad De Kaap Exclusief. Waar kan ik die stellen? 

Mail naar: dekaap@bdu.nl