SVMM komt tekort tegen DVSU

8 maart 2014 om 00:00 Sport

MAARN - Zaterdag vierdeklasser SVMM kwanm in de uitwedstrjd tegen DVSU uit en Utrecht tekort. De ploeg van trainer Olaf Kersbergen die al drie weken geen competitiewedstrijd had gespeeld, miste voornamelijk wedstrijdritme in dit met 3-1 verloren duel.

Alhoewel SVMM met name in de eerste twintig minuten vanaf de linkerkant goed begon, bleef de ploeg vervolgend onder de maat voetballen en kreeg met name geen grip op het middenveld.

Met aan beide zijden een aantal mogelijkheden en goed keeperswerk van SVMM goalie Bas Langeveld, bleef het scorebord tot aan de rust maagdelijk en leek er voor de Maarnse formatie nog niets aan de hand.

Maar ondanks dat Kersbergen in de rust zijn ploeg maande om de rust te behouden en met name vanaf het middenveld de druk er op te houden, slaagde SVMM daar niet in en kwam in de 60e minuut op een 1-0 achterstand.

Een strafschop in de 75e minuut betekende de 2-0 voor de thuisploeg en eigenlijk al het vroegtijdige verlies van SVMM.

Met in de 75e minuut de 3-0 voor DVSU, was de wedstrjd gelopen en de tegentreffer van SVMM spits Nick Engelen in de 90e minuut het loon van hard werken. Want daaraan ontbrak het de Kersbergen formatie geenszins.

Na drie weken droog te hebben gestaan een valse start voor SVMM, dat komend weekend koploper Scherpenzeel op bezoek krijgt.