KCD verpulvert KIOS ‘45

Sport

KCD heeft de nare bijsmaak van de gemiste promotiekans weten weg te spelen met een daverende voorstelling in Steinheim. Waar KIOS ‘45 in het verleden wel eens meestreed om promotie in de derde klasse, kwam de ploeg er ditmaal niet aan te pas en met een verbijsterende 29-5 moesten de gasten de verre terugreis naar Sibculo aanvaarden.

Binnen tien seconden maakte Laura Briedé de bedoelingen van de groen witten duidelijk en binnen het kwartier was de wedstrijd gespeeld: 8-1. Het publiek werd in deze helft getracteerd op mooi korfbal met een alleszeggende 15-4 ruststand als gevolg. Na de rust haperde de productie een tijd lang met een 22-5 tussenstand als gevolg maar in de laatste acht minuten ging KCD nog even helemaal los; de dertig goals waren echter net te hoog gegrepen: 29-5. Omdat Kesteren verloor is er nog een theoretische kans op succes maar pas in de twee laatste ronden, die in maart worden verspeeld, zal alles duidelijk worden.

Goals: Michel v.d. Berg 8, Johan Kraan 8, Ivo Stomp 4, Bart Roodenburg 3, Laura Briedé 2, Marcella Hardeman 2, Geer Janne Baakman, Susanne Honingh.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 1 uur geleden
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 18 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30