DEV kan nacompetitie bijna niet meer ontlopen

10 mei 2013 om 00:00 Sport

1-0 Odysseus, 2-0 Odysseus, 3-0 Odysseus, 4-0 Odysseus

DOORN - Door de 4-0 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Odysseus, kan de Doornse zaterdag derdeklasser DEV de nacompetitie bijna niet meer ontlopen. Met nog een wedstrijd voor de boeg lijkt het dat de formatie van trainer Michel van Aken P/D wedstrijden zal moeten gaan spelen teneinde ook volgend seizoen in de derde klasse te kunnen blijven acteren. Van Aken:" De nederlaag tegen Odysseus was op basis van de eerste helft onterecht. In het eerste deel hadden we de wedstrijd naar ons toe moeten trekken. Maar we verzuimden de geboden kansen om te zetten in doelpunten. Daarentegen speelden we een bijzonder slechte tweede helft waar we volledig werden weggecounterd." Alhoewel DEV met een ruststand van 0-0 vol vertrouwen aan het tweede deel begon, werd dat vertrouwen in de 60e minuut de grond ingeboord en liep de thuisploeg binnen 25 minuten uit naar een 4-0 voorsprong wat ook tevens de eindstand was. DEV moet komende zaterdag de laatste wedstrijd tegen Focus in ieder geval winnen om de hele kleine kans die er nog is voor het ontlopen van de nacompetitie te behouden.