Niet gemotiveerd DVSA loopt tegen nederlaag aan

2 mei 2013 om 00:00 Sport

1-0 Veenendaal, 2-0 Veenendaal, 2-1 Enne-Jan Wierda, 3-1 Veenendaal, 4-1 Veenendaal

AMERONGEN - Een niet gemotiveerd en ongeïnspireerd voetballend DVSA liep afgelopen zaterdag tegen een 4-1 nederlaag aan. In en tegen Veenendaal kwam daarmee een einde aan de lange reeks overwinningen van de ploeg van trainer Joop Vink. Met een viertal ontbrekende basisspelers en het feit dat er eigenlijk niets meer op het spel stond voor DVSA vanwege het opheffen van de vijfde klasse, liep DVSA eigenlijk continu achter de feiten aan. Binnen twintig seconden kwamen de Amerongers op een 1-0 achterstand en zagen die in de 30e minuut oplopen naar 2-0. Alhoewel het er naar uitzag dat het een monsterscore zou gaan worden voor thuisploeg Veenendaal, wist DVSA zich toch te herpakken en kon in de slotminuut door Wierda de aansluitingstreffer binnenschieten (2-1). Maar ondanks het feit dat DVSA in het eerste kwartier van de eerste helft de bovenliggende partij was, kwam Veenendaal in de 70e minuut op een 3-1 voorsprong en was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. De uiteindelijke 4-1 einduitslag was dus een juiste afspiegeling van een wedstrijd waarin DVSA uitblonk in ongemotiveerd voetbalgedrag.