DVSA toont karakter in thuiswedstrijd tegen CDW

28 maart 2013 om 00:00 Sport

0-1 CDW, 0-2 CDW, 1-2 Roy Meerwijk, 2-2 Enne-Jan Wierda, 2-3 CDW, 3-3 Johan Klomp

AMERONGEN - Zaterdag vijfdeklasser DVSA behaalde tegen titelkandidaat CDW uit Wijk bij Duurstede een zwaar bevochten maar op alle fronten dik verdiend punt (3-3). Zonder de geblesseerde Ron van Ommeren begon DVSA enigszins gehavend aan de wedstrijd en kwam in de 18e minuut op een 0-1 achterstand. Nog geen twee minuten later kreeg de ploeg van trainer Joop Vink de 0-2 om de oren en leek de ploeg af te stevenen op een gevoelige nederlaag. Maar de wilskracht en het karakter van de Amerongse formatie kregen vervolgens de overhand waarbij de thuisploeg in de 35e minuut de aansluitingstreffer wist binnen te schieten (1-2). Kort voor het rustsignaal kwam DVSA weer op gelijke hoogte (2-2) wat aantoonde hoe het team van Vink er mentaal bij staat. Een verrassend schot in de 50e minuut betekende wederom een achterstand voor DVSA. Maar weer toonde de ploeg karakter en kwam in de 70e minuut door een schitterend afstandschot van "good old" Johan Klomp weer terug in de wedstrijd. Met een eindstand van 3-3 een dik verdiend punt voor DVSA dat ook nu weer als collectief liet zien dat de ploeg terug is van weggeweest en het goede uit zichzelf naar boven weet te halen.