DEV haalt meer dan verdiend punt binnen tegen de koploper

14 maart 2013 om 00:00 Sport

DOORN - De Doornse zaterdag derdeklasser DEV haalde tegen koploper Delta Sports een verdiend en belangrijk punt binnen in een wedstrijd die doelpuntloos eindigde (0-0). De thuisploeg onder leiding van trainer Michel van Aken leverde daarmee een collectieve topprestatie. Van Aken:" Alhoewel we ook nu weer de nodige spelers door blessureleed moesten missen, hebben we gestreden voor wat we waard waren, waarbij inzet en motivatie de hoofdmoot vormden. Compliment aan mijn ploeg voor dit zwaar bevochten punt." Beide helften kenden eigenlijk een zelfde spelbeeld: een vol op de aanval spelend Delta Sports dat DEV op eigen helft vastzette en een gevaarlijk op de counter spelende Doornse formatie. Daarbij was een hoofdrol weggelegd voor DEV goalie Mark Sluis die zijn ploeg meerdere malen kon behoeden voor een achterstand. Een schot op de paal in de eerste helft betekende voor DEV eigenlijk het enige hoogtepunt van de wedstrijd. Een wedstrijd met een bovenliggend Delta Sports en een tot op de botten gemotiveerd DEV dat niet wenste te resigneren en de nul tot aan het laatste fluitsignaal wist vast te houden.