Eenvoudige overwinning SVL tegen hekkensluiter Castricum

7 maart 2013 om 00:00 Sport

1-0 Barry van Leeuwen, 2-0 Walter Cremers, 3-0 Danny Kuyer, 4-0 Polle Westbroek, 4-1 Castricum

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL behaalde weliswaar een eenvoudige 4-1 overwinning op hekkensluiter Castricum, maar vergat om de vele geboden kansen wat meer te benutten. SVL trainer Jan Gaasbeek:" Alhoewel ik tevreden ben met de punten geeft het eindresultaat te weinig rendement. We moeten gewoonweg meer scoren gezien de hoeveelheid aan kansen en mogelijkheden." Al in de eerste minuut kwam SVL op een 1-0 voorsprong en had de SVL goalie Geert Willem Merkens pas in de 13e minuut zijn eerste balcontact. Castricum dat zeker niet in zijn schulp kroop en ook de aanval zocht, zag de achterstand in de 33e minuut oplopen tot 2-0. Met die ruststand gingen beide ploegen aan de thee en had SVL verreweg het beste van het spel. Na wederom in de aanvangsfase diverse kansen voor de thuisploeg, was het in de 64e minuut wel raak en kam SVL op een 3-0 voorsprong waarmee de wedstrijd was gelopen. De 4-0 van Westbroek en de eretreffer van Castricum in de 80e minuut leverde vervolgens een 4-1 eindstand op en een knappe tweede positie voor SVL op de ranglijst.