DEV maatje te klein voor JSV Nieuwegein

7 februari 2013 om 00:00 Sport

0-1 Nieuwegein, 0-2 Nieuwegein, 0-3 Nieuwegein, 0-4 Nieuwegein

DOORN - Zaterdag derdeklasser DEV kon tegen een sterk spelend JSV Nieuwegein absoluut geen vuist maken. Het 0-4 verlies was dan ook zeker op zijn plaats. DEV trainer Michel van Aken:" We kwamen eigenlijk op alle fronten tekort. Dat heeft zeker ook te maken met een scala aan blessures en schorsingen, maar mag zeker niet als excuus worden aangemerkt. We bakten er eenvoudigweg niets van." Met uitzondering van een kans van Paul Okkersen in de vijfde minuut van de eerste helft, liep DEV met name verdedigend continu achter de feiten aan en kreeg binnen een half uur drie doelpunten om de oren. Dat betekende een ruststand van 0-3 en op zich al een gelopen wedstrijd. Alhoewel DEV in de tweede helft wat meer tegenstand kon bieden, kreeg de ploeg aanvallend gewoonweg geen enkele grip op de wedstrijd en zag Nieuwegein in de 80e minuut op een 0-4 voorsprong komen, wat ook tevens de eindstand was. Een slechte start voor Doorn dat er de komende wedstrijden hard aan moet gaan trekken om al niet in een vroegtijdig stadium in degradatiegevaar te geraken.