DEV geleidelijk aan weer terug op gewenste niveau

6 december 2012 om 00:00 Sport

0-1 Michael van Beugen, 1-1 Odysseus, 1-2 Tim Kas

DOORN - Door de 1-2 overwinning op de nummer twee in de zaterdag derde klasse Odysseus, lijkt DEV geleidelijk aan weer terug te keren naar het gewenste en normale niveau. Dat was ook mede te danken aan de terugkeer van de langdurig geblesseerden Ricardo van Amerongen, René Okkersen en Bjorn Geerding. Daarnaast straalde de ploeg van trainer Michel van Aken na een aantal teleurstellende weken weer het nodige zelfvertrouwen uit. DEV ging in Utrecht geconcentreerd en fel van start en wist in het eerste kwartier van de wedstrijd al tal van kansen te creëren. In de 20e minuut was het van Beugen die de ploeg op een 0-1 voorsprong wist te brengen, wat ook tevens de ruststand betekende. In de tweede helft eenzelfde spelbeeld met een fanatiek spelend DEV dat echter in de 75e minuut lijdzaam moest toezien hoe de thuisploeg op gelijke hoogte kwam(1-1). Maar in een prachtig en sterk slotoffensief was het toch de Doornse formatie die aan het langste eind trok en in de 83e minuut de winnende treffer binnenschoot (1-2, Tim Kas). Een meer dan verdiende driepunter voor DEV en een ook meer dan tevreden trainer Michel van Aken.