DVSA absoluut niet bij de les tegen Eminent Boys

22 november 2012 om 00:00 Sport

1-0 Eminent Boys

AMERONGEN - In de uitwedstrijd tegen het eveneens laaggeplaatste Eminent Boys uit Utrecht, ontbrak het zaterdag vijfdeklasser DVSA grote delen van de wedstrijd aan wilskracht en het nodige zelfvertrouwen. Dat betekende voor de ploeg van trainer Joop Vink een gevoelige 1-0 nederlaag. In de eerste helft was de thuisploeg de bovenliggende partij en liet al in de eerste tien minuten zien dat het "menens" was. Een slechte en te late reactie van DVSA doelman Didier de Rooij (die overigens ook heel goede momenten kende), was in de 25e minuut de aanleiding van de 1-0 achterstand voor de Amerongse ploeg. Alhoewel DVSA in de 35e minuut nog een prachtige kans kreeg, bleef het bij een 1-0 ruststand. In de tweede helft een weliswaar wat agressiever spelend DVSA dat echter maar moeilijk de bal in de ploeg wist te houden en daarnaast diverse 100% kansen niet wist af te maken. Spelers zoals Roy Meerwijk en Robert Jan Drenth brachten absoluut niet wat er van hen verwacht werd en slaagden er niet in om het verschil te maken. Al met al een onnodige nederlaag die de ploeg zichzelf kan en mag verwijten. Joop Vink:" Gebrek aan kwaliteit en de juiste instelling doen ons meer en meer de das om. We zijn niet meer en minder dan een "gewone" middenmotor."