Hard werkend Driebergen sleept een verdiend punt binnen

15 november 2012 om 00:00 Sport

1-0 NITA, 1-1 Paul van Hofwegen, 2-1 NITA, 2-2 Paul van Hofwegen

DRIEBERGEN - Een hardwerkend en mat passie spelend FC Driebergen sleepte in de uitwedstrijd tegen NITA een dik verdiend punt uit het vuur. Al in de eerste tien minuten van de wedstrijd kreeg de formatie van trainer Bert v/d Brom een drietal beste mogelijkheden om op voorsprong te komen. Maar mede geholpen door de zwakke leiding bleef het scorebord op 0-0 staan. De thuisploeg die vervolgens een sterke periode kende, wist in de 13e minuut op een 1-0 voorsprong te komen. Nadat de storm was geluwd, was het Driebergen dat in de 36e minuut op gelijke hoogte kwam door een goed uitgevoerde strafschop van Van Hofwegen. Dat betekende vervolgens ook een 1-1 ruststand. Met vroeg in de tweede helft al een uitgelezen kans voor Van Hofwegen, liep Driebergen in de 57e minuut tegen een rode kaart aan (Lucas v/d Hengel) en dus de resterende tijd elf tegen tien. Het was mede aan het goede keeperswerk van Michel van Bruggen en zijn defensie te danken dat Driebergen weliswaar een ware stormloop van NITA wist te bedwingen, maar toch in de 86e minuut moest toezien hoe de thuisploeg op een 2-1 voorsprong kwam. Maar in een alles of niets offensief slaagde Driebergen er in om in de 88e minuut de meer dan verdiende gelijkmaker (2-2) af te dwingen.