Een niet bij de les zijnd DEV loopt tegen behoorlijke zeperd aan

15 november 2012 om 00:00 Sport

1-0 DHSC, 2-0 DHSC, 2-1 Rick Andeweg, 3-1 DHSC, 4-1 DHSC, 4-2 Ricardo van Amerongen, 5-2 DHSC, 6-2 DHSC

DOORN - De Doornse derdeklasser DEV liep in de uitwedstrijd tegen DHSC tegen een forse 6-2 nederlaag aan. DEV trainer Michel van Aken: ,,Door het gemis van teveel basisspelers moeten we roeien met de riemen die we hebben. Als vervolgens de elf die het dan wel moeten doen ook nog eens te weinig beleving tonen krijg je dit soort uitslagen. Er zal de komende weken duidelijk uit een ander vaatje getapt dienen te worden!" Al na een kwartier speeltijd toonde het scorebord een 2-0 achterstand voor DEV dat absoluut niet bracht wat er van de ploeg verwacht werd. Alhoewel Rick Andeweg in de 25e minuut kon verkorten naar 2-1, was het vervolgens de thuisploeg die in de 40e minuut de 3-1 binnenschoot, wat tevens de ruststand betekende. Met voor DEV toch wat meer beleving en strijd bij aanvang van de tweede helft, was het wederom DHSC dat in de 55e minuut kon uitbreiden naar 4-1, wat de genadeklap betekende voor de Doornse formatie. Met in de 65e minuut een treffer van Rick Andeweg en een rode kaart voor Sander van Tilburg, moest DEV lijdzaam toezien en toelaten hoe DHSC in het laatste kwartier kon uitlopen naar een 6-2 eindstand.