Meer dan verdiend punt voor een strijdlustig DEV

8 november 2012 om 00:00 Sport

0-1 Jonathan, 1-1 Rick Andeweg

DOORN - Op sportpark Tuilland liet DEV weer eens zien dat het tot goed voetbal in staat is. Met veel passie en strijd werd tegen buurtgenoot Jonathan uit Zeist een meer dan verdiend punt binnen gehaald. DEV trainer Michel van Aken:" Na het mindere spel van de week er voor weer eens een op volle toeren spelend DEV dat op momenten het beste uit zich naar voren haalde. Gezien het verloop van de wedstrijd tegen een van de betere ploegen in onze poule kan ik tevreden zijn met het behaalde gelijke spel (1-1)." Gezien de vele blessures was van Aken genoodzaakt zijn team enigszins aan te passen, teneinde het volle rendement er uit te halen. Alhoewel beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, was het Jonathan dat in de 25e minuut de score opende door een eenvoudig weggegeven kans aan DEV zijde. Nog geen vijf minuten later leidde een discutabele strafschop voor DEV tot de gelijkmaker (1-1 Rick Andeweg). Met een ruststand van 1-1 had de thuisploeg zichzelf toch tekort gedaan. In de tweede helft werden weliswaar over en weer kansen en mogelijkheden gecreëerd, maar kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. In de laatste fase was het DEV doelman Mark Sluis die zijn ploeg kon behoeden voor een dreigende nederlaag. Een verdiend punt voor een strijdlustig spelend DEV.