Onnodig verlies van matig spelend SVL

8 november 2012 om 00:00 Sport

0-1 Henricus de Graaf, 0-2 Daniel de Haan, 1-2 Barry van Leeuwen, 1-3 Jacob Velthuizen, 2-3 Mark van Oudbroekhuizen

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL liep in eigen huis tegen een onnodige 2-3 nederlaag aan. Een duidelijk ontevreden SVL trainer Jan Gaasbeek:" We hebben de gehele wedstrijd te weinig inzet getoond. Lange tijd liepen we derhalve achter de feiten aan." Eemdijk kwam daarentegen goed uit de startblokken en kwam in de 20e minuut op een 0-1 voorsprong door de Graaf. Nog geen vijf minuten later was het weer raak voor de Eemdijkers die via de Haan op een 0-2 voorsprong kwamen. In de 45e minuut liepen de gasten uit Eemdijk tegen een rode kaart aan (de Haan) wat betekende dat Eemdijk in de tweede helft met tien man verder moest. Bij aanvang van die tweede helft kwam SVL goed uit de startblokken en wist via van Leeuwen in de 49e minuut de aansluitingstreffer binnen te schieten (1-2). Maar alhoewel de thuisploeg de druk er op bleef houden, viel in de 65e minuut de 1-3 en was leek de wedstrijd te zijn gelopen. De 2-3 kort voor tijd door van Oudbroekhuizen kon derhalve verlies niet meer voorkomen. Duur puntverlies van een matig spelend Langbroek.