Knappe overwinning van een goed spelend SVMM

8 november 2012 om 00:00 Sport

1-0 William Potappel, 2-0 William Potappel

MAARN - Een op volle toeren draaiend SVMM behaalde een solide en dik verdiende 2-0 overwinning op streekgenoot Musketiers uit Veenendaal. SVMM trainer OIaf Kersbergen:" In tegenstelling tot de wedstrijd de week ervoor tegen DOSC, liep het nu op rolletjes. Goed positie - en combinatiespel, veel druk en vloeiend aanvalsspel vormden de basis voor deze op alle fronten verdiende overwinning." Vanaf het eerste fluitsignaal had thuisploeg SVMM de wedstrijd al goed in handen en was het eigenlijk wachten op de eerste treffer van de Maarnse formatie. Toch duurde het nog tot de 39e minuut voordat SVMM aanvaller William Potappel de 1-0 binnen kon schieten. Ditmaal had hij wel het vizier op scherp staan. Een ruststand van 1-0 was eigenlijk te mager voor de formatie van Kersbergen. Alhoewel Musketiers halverwege de tweede helft met vier aanvallers ging spelen, slaagde de ploeg er niet in om de solide spelende verdediging van SVMM in gevaar te brengen. De 2-0 in de 75e minuut was dan ook zeer op zijn plaats en een kroon op het goede spel van SVMM. Toch had de einduitslag van 2-0, gezien de vele kansen voor de thuisploeg, hoger moeten uitvallen.