Monsterscore voor FC Driebergen tegen naaste concurrent Hercules

11 oktober 2012 om 00:00 Sport

1-0 Pascal van Doorn, 2-0 Matthijs Brink, 2-1 Hercules, 3-1 Arjan Prijs, 4-1 Dobias Aldenkamp, 5-1 Pascal van Doorn, 5-2 Hercules, 6-2 Robin Notenboom, 7-2 Pascal van Doorn, 8-2 Robin Notenboom.

DRIEBERGEN - Tegen een zeker niet slecht voetballend Hercules behaalde thuisploeg FC Driebergen een op alle fronten verdiende 8-2 overwinning. Driebergen begon van meet af aan aanvallend wat in de 20e minuut de 1-0 betekende door uitblinker Pascal van Doorn. Vermeldt dient te worden dat daarvoor Driebergen goalie Michel van Bruggen zijn ploeg behoedde voor een vroegtijdige achterstand. Met over en weer nog wat mogelijkheden eindigde de eerste helft in een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. In de tweede helft kwam de wedstrijd pas goed op gang. Met Dobias Aldenkamp voor Kevin van Woudenberg kwam Driebergen na nog geen 40 seconden op 2-0 door Brink. Een strafschop kort daarop betekende de aansluitingstreffer voor Hercules. Maar vervolgens ging het crescendo voor een ontketenende Driebergense formatie die keer op keer doel trof en mede door twee treffers van Robin Noteboom (invaller) de wedstrijd eindigde in een verdiende 8-2 overwinning. Voor het eerst werden eindelijk eens alle kansen benut.