DEV neemt een belangrijk punt mee naar huis

11 oktober 2012 om 00:00 Sport

1-0 Delta Sports, 1-1 Rick Andeweg, 2-1 Delta Sports, 2-2 Rick Andeweg

DOORN - In een wedstrijd waarin DEV met name in de tweede helft het beste uit zichzelf wist te halen, werd tegen Delta Sports een belangrijk punt veilig gesteld. DEV trainer Michel van Aken:"Over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag. We waren met name in de eerste helft te slordig bij balbezit." Alhoewel DEV een goede start kende, kreeg het in de 30e minuut een strafschop voor de kiezen met een 1-0 achterstand tot gevolg. Nadat DEV doelman Mark Sluis een tweede penalty bekwaam wist te stoppen werd er gerust met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Na wat omzettingen in de tweede helft was het DEV dat in de 60e minuut via Rick Andeweg de gelijkmaker binnenschoot. DEV bleef in die tweede helft weliswaar de bovenliggende ploeg, maar zag de thuisploeg in de 75e minuut toch op voorsprong komen. Een strafschop in de 81e minuut die ditmaal aan DEV werd toegekend werd door wederom Andeweg vlekkeloos binnen geschoten met een 2-2 eindstand tot gevolg. Een meer dan verdiend punt voor zaterdag derdeklasser DEV.