SVMM blijft steken op een doelpuntloos gelijkspel

4 oktober 2012 om 00:00 Sport

MAARN - Zaterdag derdeklasser SVMM verzuimde in de uitwedstrijd tegen FZO de punten binnen te halen. SVMM trainer Olaf Kersbergen:" Op basis van de eerste helft hadden we de wedstrijd in ons voordeel moeten beslissen. Alhoewel we veruit de bovenliggende partij waren, verzuimden we om geboden kansen om te zetten in doelpunten."

Ook met een omzetting in het tweede deel van de eerste helft (positiewisseling Juri Goed met Niek van Vemde) slaagde SVMM er niet in om op voorsprong te komen, waardoor er werd gerust met een 0-0 gelijkspel. Een gezien de spelverhouding onvoldoende resultaat voor de Maarnse formatie. Thuisploeg FZO die aan het begin van de tweede helft meer druk zette en vervolgens ook de meest aanvallende ploeg was, liep zich telkenmale stuk op de goed verdedigende defensie van SVMM. Kersbergen die na twintig minuten in die tweede helft William Potappel inbracht voor van Schaik en Mark Hamulyak voor Arjen van Soest teneinde meer druk naar voren te bewerkstelligen, zag die opzet niet voldoende slagen waardoor de wedstrijd eindigde in een roemloos en doelpuntloos gelijkspel.