SVL met goed combinatievoetbal naar verdiende 3-0 overwinning

27 september 2012 om 00:00 Sport

1-0 Danny Kuyer, 2-0 Arend Zweistra, 3-0 Thomas Malolepszy

LANGBROEK - In de thuiswedstrijd tegen Marken behaalde zaterdag eersteklasser SVL een dik verdiende 3-0 overwinning op de gasten uit Marken. Alhoewel de eerste helft zonder doelpunten verliep, waren er zeker een paar opgelegde kansen te vermelden van onder andere Westbroek. Een eerste helft die verder geen echte hoogtepunten kende eindigde dan ook in een 0-0 ruststand. In de tweede helft een agressiever spelend SVL, dat al in de 46e minuut op een 1-0 voorsprong kwam door Danny Kuyer. Een aantal fraaie reddingen van SVL doelman Geert Willem Merkens en de 2-0 voorsprong voor SVL in de 70e minuut door Zweistra, betekende voor de ploeg van trainer Jan Gaastra een geruststellende gedachte. Ook in het laatste deel van de wedstrijd een oppermachtig spelende Langbroekse formatie die Marken absoluut geen kans toestond en zelf in de 90e minuut op een 3-0 voorsprong en tevens eindstand kwam. De voetbalmachine van trainer Jan van Gaasbeek kende goed combinatievoetbal en positiespel en schijnt de juiste speelstijl gevonden te hebben.