Zeer teleurstellend verlies voor veel beter FC Driebergen

20 september 2012 om 00:00 Sport

1-0 Maarssen

DRIEBERGEN - In een wedstrijd waarin FC Driebergen superieur was aan tegenstander Maarssen, wist de ploeg van trainer Bert v/d Brom niet tot scoren te komen en leed derhalve een zeer teleurstellende 1-0 nederlaag. In de eerste 20 minuten van de eerste helft kreeg Driebergen kans op kans door onder andere Albayrak, van Doorn en Noteboom. Maar wat de ploeg ook probeerde, de bal wilde er eenvoudigweg niet in. Sterker nog: het was thuisploeg Maarssen die in de 21e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. Met vervolgens tal van gemiste corners en vrije trappen aan Driebergen zijde, bleef het tot aan de rust bij die geflatteerde voorsprong voor de thuisploeg. Ook na rust een meer dan overtuigend spelende Driebergense formatie die in de 56e minuut Gerwin van de Klift met een terechte rode kaart het veld zagen ruimen. Maar desondanks bleef Driebergen de bovenliggende partij. Met een zware blessure voor Albayrak in de 70e minuut kwam Driebergen met negen man te staan en wilde de gelijkmaker gewoonweg niet vallen. In een hectische slotfase kon het gevaar ook niet meer worden gekeerd, waardoor FC Driebergen bleef steken op een 1-0 verlies.