Afbeelding

Ondanks een goede werklust toch nipt verlies voor SVMM

20 september 2012 om 00:00 Sport

1-0 Hees

MAARN - Aan werklust en inzet ontbrak het de ploeg van SVMM trainer Olaf Kersbergen zeker niet in de wedstrijd tegen Hees. Kersbergen:" We hebben alleen verzuimd ons eigen spel te spelen. We gingen veel te veel mee in het spel van de tegenstander. De ploeg heeft absoluut geen maximaal rendement uit deze wedstrijd weten te behalen." Thuisploeg Hees speelde van meet af aan kort in de dekking en hanteerde veelvuldig de lange bal. In plaats van zich daar tegen te wapenen ging SVMM mee in het spel van de tegenstander en kwam door een defensief misverstand in de 35e minuut op een 1-0 achterstand. Alhoewel Kersbergen tijdens de rust zijn ploeg maande om vooral het eigen spel te spelen, voldeed de ploeg daar in de tweede helft nauwelijks aan ondanks een aantal wissels halverwege die tweede helft. Een drietal goede kansen aan SVMM zijde leverden uiteindelijk niet het gewenste resultaat op, waardoor zaterdag vierdeklasser SVMM uiteindelijk bleef steken op een zure 1-0 nederlaag. " Een gelijkspel had de verhouding in de wedstrijd wat beter weergegeven," aldus de enigszins teleurgestelde SVMM trainer.