Monsterzege voor FC Driebergen tegen zwak spelend Fortius

13 september 2012 om 00:00 Sport

1-0 Pascal van Doorn, 2-0 Tolga Albayrak, 3-0 Pascal van Doorn, 4-0 Tolga Albayrak, 5-0 Tolga Albayrak, 6-0 Kevin van Woudenberg, 7-0 Kevin van Woudenberg, 8-0 Arjan Prijs. 9-0 Arjan Prijs

DRIEBERGEN - Ondanks de monsterzege van thuisploeg Driebergen op het zeer zwak acterende Amsterdams Fortius, had de uitslag vele malen hoger moeten uitvallen voor de ploeg van trainer Bert v/d Brom. Met in de 11e minuut de openingstreffer voor de thuisploeg, volgden en zeker een tiental kansen die onbenut bleven. Pas in de 36e minuut slaagde Driebergen er in om de 2-0 binnen te schieten wat tegen dit armetierig Fortius ver beneden de maat was. Met in de tweede helft, met nog meer druk naar voren, duurde het toch nog tot de 55e minuut voordat de doelpuntenmachine van Driebergen pas goed op gang kwam. Daarvoor moest Driebergen doelman Michel van Bruggen zelfs een aantal malen in actie komen om geen tegentreffer te hoeven incasseren. De uiteindelijke 9-0 overwinning was weliswaar dik verdiend, maar had gewoonweg veel hoger moeten uitvallen. Concentratieverlies misschien? Vooralsnog bezet Driebergen de koppositie in de zaterdag derde klasse.