Haringen en roze outfits op de Doornse Hockeyclub

30 mei 2012 om 00:00 Sport

DOORN - Een heerlijk zonnetje, vrolijke deelnemers en prachtige outfits. Het Familie Hockeytoernooi op de Doornse Hockeyclub kon tweede pinksterdag niet meer stuk. Veertien teams streden tegen elkaar om drie felbegeerde prijzen: het sportiefste, best hockeyende en meest origineel uitgedoste team. Het ging dus niet alleen om de speelwijze, maar ook om alles er omheen.

Maar liefst 150 deelnemers hadden zich opgegeven voor het jaarlijks terugkerende toernooi. Sommigen met de hele eigen familie, sommigen met samengevoegde families en vrienden. Naast pogingen van teams om de tegenstander te imponeren met haring, drankjes en felroze outfits, liet een aantal ook hun beste hockeykwaliteiten zien op het veld. Dit leverde mooie, spannende maar zeer sportieve wedstrijden op, waar zowel jong als oud deel aan konden nemen.

De grote winnaars van dit toernooi waren: team 'Hollandse Glorie 1' als het sportiefste team, het team 'Roze Wolkjes' als het best hockeyende team en het team 'De Haringtruc' als het meest origineel uitgedoste team. Deze drie teams ontvingen een beker als prijs. Naast deze winnaars gingen er grote complimenten uit naar de overige deelnemers die met de grootste fantasieën en ideeën creatieve thema's hadden bedacht voor hun familieteam.

advertentie
advertentie