HDS in Utrecht vroegtijdig naar de kleedkamer

3 november 2011 om 00:00 Sport

0-1 Rudi Hack, 1-1 Zwaluwen Utrecht

LEERSUM - Zondag vierdeklasser HDS kende een korte voetbal zondagmiddag. Na 24 minuten in de eerste helft kwam aan de uitwedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht een einde door een blessure van de scheidsrechter. Koploper HDS kwam in de 8e minuut van de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een treffer van Rudi Hack. Een ongelukkig moment voor HDS in de 17e minuut betekende de 1-1 gelijke stand. Met nog één 100% kans voor HDS in de 23e minuut op een 1-2 voorsprong, eindigde de wedstrijd nog geen minuut later vanwege een blessure van de scheidsrechter. HDS trainer Jan van Dalem:" Jammer dat het zo is gelopen, We hadden hier de eerste periode veilig kunnen stellen. Nu moet de wedstrijd in zijn geheel worden overgespeeld." Wanneer dat zal zijn is nog even koffiedik kijken. Een ding staat echter vast: HDS blijft koploper in de zaterdag vierdeklasse en zag, ondanks de vervelende ontstane situatie, de concurrentie belangrijke punten verliezen. Dat HDS dit seizoen hoge ogen gaat gooien behoort absoluut tot de mogelijkheden.