Afbeelding
ATV

Inschrijving Volvo Reede ATV open geopend

26 mei 2019 om 11:55 Sport

AMERONGEN Van zaterdag 15 juni tot en met zondag 23 juni wordt op het tennispark van de Amerongse Tennisvereniging het Volvo Reede ATV Open gehouden. Het thema is  dit jaar 'Disco Tennis Party'. Op de vier smashcourt-banen worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 3 tot en met 8 17+, 40+ dubbels in de categorie 7 en singels in de categorieën 5 tot en met 8. Inschrijven voor het ATV Open kan tot en met zondag 2 juni via www.toernooi.nl.  Het ATV Open telt mee voor de KNLTB-ranking. De finales worden gespeeld op zondag 23 juni.

Het ATV Open trekt altijd veel trouwe deelnemers uit de regio. Louise de Kievid, toernooileider van het Volvo Reede ATV Open, vertelt: ,,We ontvangen vele eigen leden, maar ieder jaar ook veel deelnemers uit  Leersum, Elst, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Scherpenzeel. In 2018 was het toernooi  helemaal vol met ruim tweehonderd deelnemers. Daar gaan we dit jaar weer voor. We hebben al veel aanmeldingen binnen, maar we zoeken uiteraard nog veel meer enthousiaste tennissers. Beginnend of gevorderd, dat maakt niet uit. Iedere speelsterkte is vertegenwoordigd tijdens ons open toernooi. Verder ligt er voor alle deelnemers  een welkomstgeschenk klaar."

TENNISSPEL Leuk tennisspel staat voorop bij het ATV Open, maar zoals altijd is entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken goed geregeld. De Kievid: ,,Het thema 'Disco Tennis Partyj' staat centraal. Het tennispark wordt in 70's en 80's discostijl omgetoverd.  Dat staat garant voor een feestelijke sfeer en veel gezelligheid. Dagelijks wordt er een diner verzorgd door enthousiaste kokers, veelal leden van de ATV. Bovendien organiseren we een disco feestavond op de vrijdag en een barbecue op zaterdag 22 juni. De  grote verloting in het finaleweekend  en het vermaak voor de kinderen tijdens het finaleweekend mogen ook niet ontbreken. Genoeg te doen voor iedereen dus. We nodigen daarom ook de neutrale toeschouwer uit om het ATV Open te bezoeken."

GOEDE DOELEN Dit jaar heeft de ATV, net als andere jaren, twee goede doelen gekoppeld aan haar grote verloting in het finaleweekend. Sponsoren stellen prijzen beschikbaar voor de verloting. Dit jaar zijn de Zonnebloem-afdeling Amerongen en de Woonzorgcentrum Ridderhof de goede doelen. Zo gaat de Ridderhof een beschermde tuin aanleggen voor mensen met dementie. Voor dit fantastische project zamelt de ATV geldt in met de grote verloting.


Volvo Reede is net als de afgelopen vier jaar verbonden aan het ATV  Open als hoofdsponsor. Henry Zumbrink van Volvo Reede vertelt: ,,Het ATV Open trekt heel veel mensen in de regio aan, tennissers en neutrale bezoekers. En ieder jaar is het weer goed georganiseerd. Daarom blijven we trotse naamgever van dit leuke toernooi.  Tijdens de hele toernooiweek staan er weer diverse Volvo's op het tennispark opgesteld. Dat is voor ons een mooi contactmoment. Ik ben verheugd dat we voor het vijfde jaar nauw bij het ATV Open betrokken zijn."

Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens het toernooi. Volg de ATV en het Volvo Reede ATV Open 2019 via www.amerongsetennisvereniging.nl.
 

advertentie
advertentie