Afbeelding
Bugetgift katoenen tassen

Versterk jouw relaties met deze unieke tasideeën!

2 november 2020 om 13:51 Partnercontent

Een tas is een product dat je dagelijks gebruikt. Je hebt er een in je auto liggen, nog eentje in de hoek van de kamer gegooid en nog een om boodschappen mee te doen. Tassen heb je nooit genoeg, daarom is een bedrukte tas het perfecte relatiegeschenk. In deze blog geven we jou tips over hoe jij jouw bedrukte tas zo origineel mogelijk kunt maken. Lees snel verder.

Het materiaal

As je vooral goedkoop uit wilt zijn, is een tas van plastic of karton het meest geschikt. Toch is het misschien handig om na te denken over de uitstraling van jouw bedrijf. Tegenwoordig wordt vooral plastic, maar ook karton vaak gelinkt met milieuvervuiling. Als je goedkoop uit wilt zijn is dit de beste optie maar misschien niet heel handig als jij duurzaamheid uit wilt stralen. Als je een lichte en duurzame tas wilt geven is een katoenen draagtas een betere keuze. Wil je meer kwaliteit met een zakelijke twist? Ga dan voor bijvoorbeeld een laptoptas.

Een originele opdruk

Als je het materiaal en model van jouw tassen hebt bepaald, kun je beginnen met de opdruk. Wat wil je overbrengen aan jouw partner? Waar staat jouw bedrijf voor? Dit zijn vragen die goed zijn om jezelf af te vragen. Een tas met een logo is niets nieuws maar je weet wat ze zeggen: “never change a winning team”. Dat betekent niet dat je geen originele tas kunt maken. Je hoeft niet je logo als hoofdonderwerp te kiezen, je logo kan ook wat kleiner afgebeeld worden. Zie hier verschillende originele ideeën voor een opvallende bedrukking:

  • Print, dit kan van alles zijn van dierenprint tot een eenvoudige streep;
  •  Humor, druk een leuke woordgrap en jij valt meteen op;
  • Visie, gebruik jouw inspirerende visie om op te vallen;
  • Uitspraak, kies een uitspraak van een van je werknemers die aanspreekt en opvalt. Dit is persoonlijk en jij kunt er zelfs een wedstrijd van maken op kantoor.

Waar je eenvoudig tassen kunt bedrukken

Ben jij enthousiast geworden van deze blog en kun je niet wachten om te beginnen? Dan hebben wij een goede aanrader voor jou: BudgetGift. Bij dit bedrijf kun je eenvoudig jouw tassen bedrukken. Je krijgt een gratis drukproef, zo kom je niet voor verassingen te staan. Ook hebben ze snelle levertijden. Meer weten? Neem een kijkje op hun site!

advertentie
advertentie