Afbeelding
Desoto

Desoto: het hoogste niveau van draagcomfort

22 oktober 2020 om 07:00 Partnercontent

Het is weer zover. De T-shirts en poloshirts worden weer opgeborgen en de truien en overhemden worden weer tevoorschijn gehaald. Je draagt liever een polo, maar omdat het kouder wordt, dien je te investeren in een overhemd. De overgang is groot en een overhemd die de hele dag comfortabel zit, is er volgens jou niet. Het merk Desoto heeft hiervoor een oplossing. Draag jij liever een T-shirt of poloshirt, maar desondanks heb je overhemden nodig? Het shirt van Desoto is voor jou de oplossing, want deze zijn gemaakt van een jersey weving, zodat het aanvoelt als jouw vertrouwde poloshirt. Benieuwd wat dit precies inhoudt? Lees dan snel verder.

De jersey weving van Desoto

Een overhemd van Desoto is zowaar een gat in de markt. De jersey weving, die het overhemd zo zacht maakt, is een van oorsprong een brei-methode. Door deze methode neemt de dikte van de stof iets toe, waardoor jouw look een vleugje meer casual wordt. Voor iemand die het zwaar heeft met een overgang van een poloshirt naar een overhemd is dat ideaal. Deze shirts zien er namelijk cool en wat informeler uit. Dit is te danken aan de aansluitendheid van het overhemd. Doordat de lichaamscontouren nauw worden gevolgd door het overhemd kom je casual en stoer over. Bovendien laat het vocht door, zodat het hemd luchtig aanvoelt.

Overhemden met stretch

De stof van de shirts van Desoto is stretch. De stretch trend is er echt één van deze tijd. Niet alleen overhemden, maar ook poloshirts, sweaters en broeken zijn hiervan gemaakt. Het idee van het draagcomfort van een joggingsbroek wordt op deze manier verwerkt in een broek die naar zakelijke meetings gedragen kan worden. Het gebruik van merinowol is hierbij cruciaal. Deze wolsoort jeukt namelijk niet. Dit gebeurt bij andere gangbaardere wolsoorten namelijk wel. Denk hierbij aan de hals van een trui of shirt. Jeuk op deze plek tijdens het dragen vindt niemand comfortabel. Hier zit dus vaak deze wolsoort in verwerkt. Profuomo overhemden hebben dit ook. Het geeft een erg luxe indruk, die ook heerlijk zit.

Desoto shirts; een onmisbaar item in de garderobe

Het overhemd is een cruciaal deel van de kledingkast van elke man. Tijdens het werk of een feestje zijn overhemden een must. Dit is natuurlijk discutabel, omdat niet elke man hiervan overtuigd is. De ene vindt het expliciet nodig voor een baan, de ander neemt door een voorkeur voor overhemden graag zijn werk mee naar huis. De overhemden van Desoto vervullen hier een middenweg. Het shirt is casual en voelt aan als een normaal T-shirt, waardoor je tijdens het dragen soms het gevoel van een overhemd gedeeltelijk verliest. Heerlijk toch?

Hoe wordt dit shirt genaaid?

Desoto overhemden zijn comfortabeler dan ooit met het verplaatsen van de naden van de schouders naar de rug. Het bewegen in een overhemd was nog nooit zo lekker. Geen irritante zomen die over het schouderblad schuren. Je hoeft alleen nog een shirt aan onder een overhemd wanneer het te koud is, niet meer om deze irritatie tegen te gaan.

Desoto shirts online

De shirts van Desoto zijn beschikbaar voor elke man die het dragen van T-shirts prefereert. De overhemden zitten de hele dag lekker, tot op het punt dat je zelf twijfelt of je daadwerkelijk een overhemd draagt. Het is de ultieme oplossing voor een shirt waarin je behoefte hebt aan bewegingsruimte. Als kers op de taart is het shirt ook nog eens strijkvrij. Desoto helpt jou met tijd besparen. Bekijk de collectie van Desoto online op heerenzaak.nl

advertentie
advertentie