Afbeelding
Automatten

Ga veilig en netjes op weg met een originele automattenset

22 juni 2020 om 13:55 Partnercontent

Bij het onderhouden van uw personenauto of bedrijfswagen denkt u misschien niet meteen aan het vervangen van de automatten. Die bevinden zich immers niet direct in het zicht. Maar het is juist heel belangrijk om de matten in uw auto te vervangen als die kapot of versleten zijn. Automatten dragen namelijk in belangrijke mate bij aan de veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast zorgen ze voor een schone en nette uitstraling en ook dat rijdt net even prettiger. Is het voor u ook tijd om een nieuwe mattenset aan te schaffen? Kies dan voor originele automatten, want die hebben exact dezelfde pasvorm. Ongeacht het model auto van welk merk u rijdt, kunt u die gemakkelijk en snel online bestellen. 

Naadloos te bevestigen 

Dankzij de pasvorm en de bevestigingspunten die erin zijn verwerkt, zijn automatten eenvoudig en naadloos in de auto te bevestigen. Dat is mooi voor het oog en tevens veilig, omdat de matten hierdoor niet kunnen gaan schuiven. Maar bij ieder type auto zijn de bevestigingspunten en de pasvorm verschillend. Daarom doet u er verstandig aan om de originele automatten voor uw auto online te bestellen bij een specialist. Want het bestellen van pasvormmatten is op die manier tegenwoordig reuze gemakkelijk. Zo bent u ervan verzekerd dat de bestelde matten uitstekend passen en dat die daadwerkelijk op voorraad zijn. U kunt de gewenste matten selecteren door het bouwjaar en het model van uw auto in te voeren. Maar het is ook mogelijk om ze op basis van uw kenteken op te zoeken. Nadat u hebt aangegeven welke materiaalsoort en afwerking u wenst, wordt uw splinternieuwe, originele automattenset al na drie werkdagen bij u thuis bezorgd.   

Hoogwaardige kwaliteit 

Als u bijvoorbeeld nieuwe automatten voor uw BMW 3 serie uit 2012 nodig hebt, voert u op de website Mijnautomatten.nl dit type auto in, gevolgd door het bouwjaar. Daarna bepaalt u de keuze voor het materiaal, dat beschikbaar is in diverse soorten tapijt van hoogwaardige kwaliteit, namelijk: naaldvilt, velours classic en velours premium. Tenslotte kunt u kiezen voor nubuck, geweven band of garen als afwerking. De automatten worden overigens altijd geleverd als set. Zo ontstaat een strakke, stijlvolle uitstraling met matten die zowel aan de bestuurders- als aan de bijrijderskant naadloos matchen. Ook de prijs is een goede reden om de matten in deze webshop te bestellen. Want de automatten worden in Nederland in eigen fabriek geproduceerd en zonder tussenpartijen geleverd, waardoor u profiteert van zeer scherpe prijzen!   

advertentie
advertentie