Afbeelding
website GKV 'De Bron'

Warme Kamers

21 november 2022 om 12:01 Overig Deel je nieuws

Warme Kamers

Wat als het straks kouder wordt en u durft de verwarming niet hoger te zetten vanwege de hoge kosten? De actie ‘Warme Kamers’ van het Leger des Heils is een poging om dit ongemak enigszins te verkleinen. Op de website van het Leger des Heils kunt u onderstaande lezen:

We leven in dure tijden. Omdat het prijsplafond van de energierekening pas eind januari op de rekening te voelen is, zullen veel mensen thuis de verwarming en lampen niet aan willen zetten. Het Leger des Heils wil hen niet in de kou laten zitten. Daarom gaan onze buurthuiskamers elke dag open. Om te studeren, om een gratis kopje koffie te drinken, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen. Onder de naam ‘Warme Kamers’ willen we ervoor zorgen dat iedereen in de buurt een plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

Omdat het Leger des Heils niet in iedere plaats een buurthuiskamer heeft, vragen we ook andere organisaties om zich aan te sluiten bij deze acties en een Warme Kamer te openen. Zo leggen we met elkaar een deken van Warme Kamers over het land.  

Kerken en bibliotheken hebben zich bij dit initiatief aangesloten. Zo ook in Driebergen-Rijsenburg.

GKV ‘de Bron’ , Damhertlaan 87, opent zijn deuren op woensdagen van 10.00 – 17.00 uur

Op dinsdagen van 10.00 – 17.00 uur kan men bij de PKN-gemeente terecht in het diaconaal centrum ‘De ontmoeting’ , Hoofdstraat 113.

Zoek je een plek om op te warmen, om iets te drinken, voor gezelligheid of rust of om te besparen op energierekening je kan bij ons terecht voor een kopje koffie of thee. Toegang is gratis en voor iedereen.  Je bent in het bijzonder welkom als je in deze koude maanden wat warmte kan gebruiken

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie