Voorzijde bundel
Voorzijde bundel P. van Heiningen

IN UW HANDEN GEGRAVEERD

Overig Deel je nieuws

Eind september is de derde gedichtenbundel van Pieter van Heiningen uitgekomen. ‘In Uw Handen gegraveerd’ is een bundel met Christelijke gedichten en gebeden, die geschreven zijn vanuit het persoonlijk geloof van de auteur.

Deze gedichtenbundel gaat over het hele leven met al zijn hoogte– en dieptepunten. Het gaat over mooie en liefdevolle momenten. Maar ook de zware en verdrietige gebeurtenissen worden in gedichten beschreven: Van geboorte tot aan de laatste fase van een mensenleven. Het zijn verrassende en bijzondere beelden van overdenkingen en gedichten, welke afgewisseld worden met persoonlijke gebeden van de auteur. 

De cover is gemaakt door kunstenares Anke ter Brugge. De illustraties van Tirza van Manen ondersteunen de teksten. Als je op zoek bent naar een diepere relatie met God, kun je door het lezen van deze bundel met gedichten gestimuleerd en bemoedigd worden.

Deze bundel is zeker de moeite waard. Misschien een mooi cadeau voor de komende feestdagen. Of zo maar voor iemand die je dierbaar is, of die in een moeilijke periode zit. De bundel is te koop/te bestellen bij de meeste boekhandels (isbn: 9789403673585).

Pieter van Heiningen is een gepensioneerd directeur van diverse Christelijke Basisscholen in ons land. Sinds 2020 is hij tevens de Dorpsdichter van Putten. Dit is al weer zijn derde gedichtenbundel. Eerder verschenen al ‘Dichter op de Veluwe’ en ‘De Wadden bijeen Gedicht’ van zijn hand.

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 11 uur geleden
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 16 uur geleden
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 18 uur geleden
Afbeelding
Overval bij juwelier aan de Rijksstraatweg in Leersum UPDATE 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Mariabeeld met verf besmeurd: ‘Zal fanatieke antichrist zijn geweest’ 20 uur geleden
Afbeelding
Grootschalige bomenkap Park Huis Doorn van de baan 7 dec, 12:03
Afbeelding
Meer geld provincie voor ‘groen-blauwe’ schoolpleinen 7 dec, 10:30