Afbeelding
Tony Verheij

Wijks Spiritueel Trefpunt start weer

14 september 2022 om 20:04 Overig Deel je nieuws

Op Dinsdag 20 september 2022 start het Wijk Spiritueel Trefpunt weer met de spirituele avonden. De avonden zijn elke derde dinsdag van de maand in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede.

De eerste avond is de spreker Tony Verheij met het thema ‘De Chemie van Liefde’.

In dit avondvullend programma neemt Liefdeswetenschapper Tony Verheij je mee in de wereld van Liefde, relaties en het ‘lezen’ van de ander. Wie ben ik en waarom doe ik? is een vraag die centraal staat tijdens deze dynamische lezing. Wat is het effect van je opvoeding op je zelfbeeld en daarmee op je relaties? Welke stofjes zorgen voor verbinding, welke woorden gebruikt iemand met een smal gezicht en welke types zullen eerder een burn-out krijgen dan anderen? Waarom worden sommigen altijd gepest en anderen nooit, waar ligt dat aan? Is narcisme zichtbaar? Of doorzettingsvermogen? Empathie? Kun je een hoogsensitief persoon herkennen aan het gezicht? Zou je vooraf willen weten of iemand wel of niet een goede match is voor je?

Aan de hand van verhalen wordt op dynamische wijze informatie overgedragen. En er zijn oefeningen die je uit je comfortzone halen.

Tony Verheij maakt gebruik van schematherapie, traumatherapie, relatietherapie en frenologie, psychognomie, de Chinese gelaatkunde en de hormonale opbouw van het gezicht. Hij staat bekend als infotainer en entertrainer, dus je leert op leuke wijze nieuwe dingen. Een leuk en leerzaam avondje uit! 

De toegang per avond is € 7,50. U kunt reserveren via info@calypsotheater.nl. De avonden worden gehouden om 19:30 uur in het Calypso Theater. 

Meer informatie over de avonden kunt u vinden op www.calypsotheater.nl

Calypso Theater - Markt 4 - 3961 BC - Wijk bij Duurstede - 0343-591030

advertentie
advertentie