Tweede vestiging voor bouwmarkt VOA

Ondernemend

DRIEBERGEN - Met de overname van de vroegere Hubo vestiging is de professionele bouwmarkt VOA uit Scherpenzeel vanaf medio maart ook in deze regio bereikbaar. Veertig jaar nadat vader Van der Poel vertrok, keert het bruisende familiebedrijf weer terug in Driebergen op het adres Nijendal 22.

door Caro van den Berg

Alle zeilen worden bijgezet om de deuren van de nieuwe vestiging medio maart te openen. Met een vloeroppervlak van ongeveer 700 vierkante meter en een totaal vernieuwde inrichting, wordt deze tweede VOA vestiging een aanwinst voor zowel professionele als particuliere klussers. Directeur Paul van der Poel (33) is blij met de overname en ziet hiermee een wens in vervulling gaan. ,,We kregen al enige tijd signalen dat mensen onze bouwmarkt waarderen en graag bij ons willen kopen, maar Scherpenzeel net wat te ver weg vinden. Daarbij is er binnen deze regio geen professionele bouwmarkt aanwezig". Genoeg redenen om te zien naar een vestiging in deze regio. "Met de voormalige eigenaren Chris en Lieke Heger bestond al jarenlang een goede relatie. Voor beide partijen is deze overname dan ook een goede keuze".

Het aanbod bij VOA richt zich met name op de professionele klusser, maar ook particulieren zijn van harte welkom. De prijsstelling is uitermate gunstig. ,,Onze producten liggen in het hogere segment, maar zijn lager geprijsd omdat wij groter kunnen inkopen. Daarbij is ons familiebedrijf een platte organisatie en hoeven we niet te investeren in een franchiseformule. Dat is het grote voordeel, ook voor onze klanten", legt Van der Poel uit. VOA gaat zich met name richten op kwaliteitsproducten. Naast elektrisch gereedschap van merken als Festool, Metabo, Hitachi en Bosch Blauw komt er ook een ruime keuze aan handgereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen in de schappen te liggen. ,,Bahco en Knipex zijn namen die voor de echte vakman voor zich spreken". Ook werkkleding, een uitgebreide keuze in hang- en sluitwerk, ladders en verfproducten, alles op het gebied van tuinen, zoals het hele Gardena assortiment, hout, tuinaarde en nog veel meer, zal binnenkort bij VOA Driebergen te vinden zijn.

Ontbijtje

De opening zal een feestelijk gevierd worden. ,,Naast diverse acties zullen de vroege vogels worden getrakteerd op een ontbijtje. Verder zijn er de hele dag lekkere hapjes en drankjes", verklapt Van der Poel.

Advisering en serviceverlening aan de klanten staat bij VOA hoog in het vaandel. ,,Als iemand een dakraam wil afnemen, of vijftig meter PVC buis, dan wordt het uit Scherpenzeel aangeleverd. Binnen vierentwintig uur wordt dit dan bij de klant in Driebergen of omgeving franco thuisbezorgd. Ook dit is één van de sterke punten van ons bedrijf".

VOA Driebergen, Nijendal 22, Driebergen, Tel. 0343-517147, info@voadriebergen.nl; www.voascherpenzeel.nl

Fotobijschrift: directeur Paul van der Poel voor een nieuwe stelling waar binnenkort professionele werkkleding zal hangen

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47