Welkom gevoel bij Veldhuysen Bloemisten

Ondernemend

Naast een ruim aanbod aan verse bloemen en planten verkoopt Veldhuysen Bloemisten sfeervolle woondecoraties en lifestyle producten. De missie van eigenaar Gert Oudijk: 'Hoe mooi kan een dag zijn hoe mooi kunnen we hem maken', lijkt in deze prachtige zaak ruimschoots geslaagd.

DOORN - Een winkel waar mensen het gevoel hebben welkom te zijn, en waar ze kunnen genieten.

Hij heeft een fantastisch beroep vindt eigenaar Gert Oudijk. ,,Wij maken alle facetten in het leven van onze klanten mee." Het is voor deze gastvrije ondernemer dan ook heel vanzelfsprekend dat mensen zich gehoord voelen en dat ze zich welkom voelen. ,,Wij vinden het belangrijk dat het geven van bloemen de betekenis benadrukt voor elke gelegenheid", zo onderstreept hij. ,,Ik geniet zelf elke dag van mijn winkel en wil mijn klanten daar ook van laten genieten."

Dat hij hierin slaagt wordt direct bij binnenkomst duidelijk. Bij muziek van Andrea Bocelli flonkeren kerstdecoraties de bezoeker tegemoet. Naast een kleurrijk assortiment aan verse bloemen, zorgen de geurkaarsen en natuurlijke accessoires ervoor dat de bezoeker zich direct thuis voelt. Diverse merken zijn in de winkel te vinden, waaronder PTMD Collection, D&M Depot, PUUR zeep en It's about Romi. Nieuw in de winkel zijn de bloemen- betekeniskaartjes van het merk Flowerlabelz die door zijn partner Nancy zelf ontwikkeld en gemaakt worden. ,,Op deze handgemaakte leuke collectie van Flowerlabelz is de betekenis van bloemen en hun geheimen te lezen. Elke maand staat daarbij een bloem centraal", aldus de ondernemer.

Oudijk nam in 1999 de zaak en de naam over van de voormalige eigenaar. In 2011 volgde een uitbreiding met ongeveer een derde van het oppervlak; een ware metamorfose waardoor een veel breder aanbod aan producten gerealiseerd kon worden. Naast zijn winkel is Oudijk regelmatig op events in de regio te vinden. Ook levert hij bloemwerk aan bedrijven en verzorgt hij decoraties voor recepties. Voor bezorging in heel Nederland en wereldwijd is hij aangesloten bij Fleurop, waarbij het mogelijk is om via de website een boeket te bestellen en te laten bezorgen.

De ondernemer is tevens actief op social media. ,,Op pinterest en facebook geven wij diverse stylingtips, en bieden onze volgers zo diverse creatieve ideeën." Op dit moment concentreert hij zich met zijn team op de kerstperiode, vertelt hij. Om zijn klanten de gelegenheid te bieden rustig en onder het genot van een glaasje glühwijn van het aanbod te genieten zet hij op 22 december van 10.00 tot 17.00 uur eenmalig de deuren van zijn zaak op zondag open. ,,De winkel is dan op zijn mooist, ik vind het leuk om mensen daarvan mee te laten genieten."

Veldhuysen bloemisten, Kampweg 1, Doorn, tel. 0343 412098, www.veldhuysenbloemisten.nl, info@veldhuysenbloemisten.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 6 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 23 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01