Vandenberg biedt breed dienstenpakket

Ondernemend

Na een rondleiding langs de verschillende afdelingen is duidelijk dat Vandenberg Concept, Design & Printmedia veel meer is dan een drukkerij alleen. ,,Wij zijn eigenlijk een kenniscentrum dat zich richt op de nieuwe behoeften van de klant", leggen directeuren Bert en Erik van den Berg uit. Als financieel en creatief directeur zijn de neven samen met hun team gespecialiseerde professionals verantwoordelijk voor de totale grafische communicatie.

MAARN - Wat in 1928 begon als klein familiebedrijf gespecialiseerd in boekdrukwerk, is uitgegroeid tot een full service media bedrijf. Naast concepten en designopdrachten en professioneel drukwerk, verzorgt Vandenberg Concept, Design & Printmedia ook ICT oplossingen voor haar klanten, en beschikt over een eigen fotostudio waaraan zowel lithografie als beeldbewerking zijn gekoppeld. ,,De kracht van ons bedrijf is dat we ons niet hoeven te bewijzen of we iets kunnen. Kwaliteit is bij ons geen discussiepunt."

Opa Dirk van den Berg startte in 1928 in een loods achter het woonhuis een klein familiebedrijf gespecialiseerd in boekdrukwerk. In de jaren zeventig werd de verdere professionalisering ter hand genomen door de broers Wim en Dick. Het bedrijf verhuisde in deze tijd naar de Tuindorpweg. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Waarin menig grafische onderneming momenteel in slecht weer verkeert, heeft Vandenberg als creatief trendsetter in deze branche tijdig ingezien dat alleen een drukkerij onvoldoende perspectief biedt.

Het dienstenpakket is gericht op ontzorgen. ,,Wij zijn een sparingpartner. Wij denken na hoe we een bedrijf kunnen helpen met de dagelijkse communicatie met als doel minder papier, en een betere zichtbaarheid."

Erik van den Berg laat een volledig op maat gemaakte persoonlijke uitnodiging zien waar de creativiteit en originaliteit vanaf spat. ,,Met behulp van database publishing kunnen wij alle bestanden beheren waardoor maatwerk mogelijk is, en we voor iedere klant een persoonlijke uitnodiging kunnen maken."

Voor diverse organisaties verzorgt Vandenberg de volledige bedrijfscommunicatie tot en met het inpakken en verzenden. Met de business units Concept & Design, Printmedia en Alpia bieden ze de mogelijkheid om, in samenwerking met ontwerpers, concepten en designopdrachten te vervaardigen. Printmedia met ruim twintig collega's en een machinepark in print, digital print, afterpress, full-fillment en expeditie staat garant voor het drukwerk.

Tot slot tonen ze een prachtig boek dat gemaakt en ontworpen is voor een bekend sterrenrestaurant. Een creatief en uniek naadloos vervaardigd boek. ,,Op 4 november krijgt Frank de Boer het eerste exemplaar."

Vandenberg Concept, Design & Printmedia, Tuindorpweg 25, Maarn. Tel. 0343-442344, info@vandenbergnl.com; ww.vandenbergnl.com

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47