Enjoy the Ride rit Leersum

Ondernemend

LEERSUM - Een goed uitgezette route, een lekkere lunch onderweg en een hoop gezelligheid zijn de belangrijkste elementen de Enjoy the Ride Leersum op zaterdag 22 juni. Deze rit is toegankelijk voor iedere ruiter of amazone en menner in Nederland.

De start is vanaf stal/partycentrum ’t Leersumse Veld. Men kan kiezen uit twee afstanden: 17 of 26 kilometer. Een route die geschikt is voor zowel ruiter als ervaren menner (voor een menwagen kunnen de routes bij erg droog of erg nat weer zwaar zijn). Er kan zowel individueel als in groepjes worden gestart, iedereen rijdt de route in zijn eigen tempo. Bij de lunch is er uiteraard ook gedacht aan wat lekkers voor de paarden. Na afloop kan nog worden nagenoten met een lekker kopje koffie of thee in het restaurant van Het Leersumse Veld.

Omgeving 

Vanaf de start gaan de routes de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in en loopt de route door tot Elst en Veenendaal. Naast de heuvels waar dit gebied om bekend staat, passeren de ruiters ook heidevelden en stuifzanden. ,,De routes zijn prachtig en zeer afwisselend. Alles staat weer volop in bloei", aldus de organisatie.

Organisatie

De organisatie is in handen van Stichting Endurance Alive. Zij organiseert diverse activiteiten met als doel het bevorderen van (kennis van) de endurancesport. Alle informatie hierover vindt u op de website: www.endurancealive.nl Het organiseren van deze evenementen kan niet zonder een flink aantal vrijwilligers. Wie het leuk vindt om tijdens deze dagen te helpen, kan dit kenbaar makend door een mail  te sturen naar endurancealive@gmail.com. Ook zoekt Endurance Alive nog sponsoren voor haar activiteiten.

Ook dit jaar houdt de stichting weer allerlei activiteiten, waaronder internationale en nationale endurancewedstrijden in Leersum en Otterlo en Enjoy the Ride ritten in Leersum.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47