Voordeelpas voor inwoners Utrechtste Heuvelrug

Ondernemend

HEUVELRUG - Welzijnsorganisatie Welnúh lanceert per maandag 1 juli de Welnúhpas, in samenwerking met organisaties en bedrijven. Deze pas geeft inwoners van de Utrechtse Heuvelrug toegang tot kortingen en aanbiedingen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, waaronder de diensten Welnúh.

De Welnúhpas kost 25 euro en is een jaar geldig. Inwoners van de Utrechtse Heuvelrug kunnen de pas kopen bij de Steunpunten Welzijn, Zorg en Wonen van Welnúh en bij de receptie van de Kampwegkerk in Doorn.

Sjaak Blenk, directeur van de Stichting Welnúh, noemt deze unieke en exclusieve voordeelpas een win-win-win. ,,Inwoners van onze gemeente kunnen met de Welnúhpas korting krijgen voor veel van onze diensten en voordeeltjes pakken in een groeiend aantal winkels. Het bedrijfsleven kan instappen met leuke aanbiedingen of kortingen en daarmee hun omzet vergroten."

,,Ook dit keer staan we versteld van het enthousiasme bij bedrijven en de steun van vrijwilligers om de Welnúhpas tot een succes te maken.” Als eerste kunnen 200 huurders van Heuvelrug Wonen van de pas profiteren. Zij worden over de aanmeldingsprocedure geïnformeerd in het bewonersblad “Op de Hoogte” van Heuvelrug Wonen”, aldus Sjaak Blenk.

Voor meer informatie over de Welnúhpas kunt u contact opnemen met de receptie van Welnúh via telefoonnummer: 0343-523000.

Op www.welnuh.nl staat vanaf 1 juli het actuele overzicht. Er komen steeds nieuwe aanbiedingen bij.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Onrust door plan voor zonneveld in Overberg: ‘De mensen voelen zich niet gehoord’ 1 uur geleden
Afbeelding
Weer landelijke ophokplicht pluimvee wegens opleving vogelgriep 14 uur geleden
Afbeelding
Politieke partijen buurgemeenten zoeken oplossing veiligheid fietsende leerlingen gisteren
Afbeelding
Heuvelrugpolitiek wil geen omgekeerde vlaggen meer 4 okt, 13:18
Afbeelding
Slechts één inzittende betrokken bij politieachtervolging die eindigde met aanrijding in Driebergen 4 okt, 12:31
PREMIUM
Afbeelding
Herstel van schade door valwind in Leersum kan beginnen 4 okt, 12:00
Afbeelding
Van Barneveld helpt door brand getroffen bakker uit Doorn 4 okt, 08:27