Voordeelpas voor inwoners Utrechtste Heuvelrug

Ondernemend

HEUVELRUG - Welzijnsorganisatie Welnúh lanceert per maandag 1 juli de Welnúhpas, in samenwerking met organisaties en bedrijven. Deze pas geeft inwoners van de Utrechtse Heuvelrug toegang tot kortingen en aanbiedingen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, waaronder de diensten Welnúh.

De Welnúhpas kost 25 euro en is een jaar geldig. Inwoners van de Utrechtse Heuvelrug kunnen de pas kopen bij de Steunpunten Welzijn, Zorg en Wonen van Welnúh en bij de receptie van de Kampwegkerk in Doorn.

Sjaak Blenk, directeur van de Stichting Welnúh, noemt deze unieke en exclusieve voordeelpas een win-win-win. ,,Inwoners van onze gemeente kunnen met de Welnúhpas korting krijgen voor veel van onze diensten en voordeeltjes pakken in een groeiend aantal winkels. Het bedrijfsleven kan instappen met leuke aanbiedingen of kortingen en daarmee hun omzet vergroten."

,,Ook dit keer staan we versteld van het enthousiasme bij bedrijven en de steun van vrijwilligers om de Welnúhpas tot een succes te maken.” Als eerste kunnen 200 huurders van Heuvelrug Wonen van de pas profiteren. Zij worden over de aanmeldingsprocedure geïnformeerd in het bewonersblad “Op de Hoogte” van Heuvelrug Wonen”, aldus Sjaak Blenk.

Voor meer informatie over de Welnúhpas kunt u contact opnemen met de receptie van Welnúh via telefoonnummer: 0343-523000.

Op www.welnuh.nl staat vanaf 1 juli het actuele overzicht. Er komen steeds nieuwe aanbiedingen bij.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 6 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 23 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01