Dubbele nominatie voor Buitenplaats

Ondernemend

Als Food & Beverage Manager stuurt de 31-jarige Leander Tjin a Ton de banquetingmanagers en de ambulante facilitair- en bedieningsmedewerkers van Buitenplaats Amerongen operationeel aan. Daarnaast heeft hij de contacten met de leveranciers. Leander: ,,De functie en locatie bieden precies hetgeen ik in mijn werk zoek. De meeste voldoening krijg ik van de vele positieve reacties die opdrachtgevers, gasten en bezoekers geven na een dag op Buitenplaats Amerongen. Afgelopen jaar ben ik aan de slag gegaan met het trainen en het verder motiveren van de bedieningsmedewerkers en partymanagers, het professionaliseren van de F&B-organisatie en ik heb stappen gezet op het gebied van kostenmanagement. Dat dit ook bij de vereniging voor F&B managers niet onopgemerkt is gebleven en me zelfs deze nominatie heeft opgeleverd, maakt me heel erg blij.’’

AMERONGEN - Leander Tjin a Ton, Food & Beverage Manager van Buitenplaats Amerongen, is genomineerd voor de F&B Professional of the Year Award. Met deze nominatie valt Buitenplaats Amerongen in januari wellicht dubbel in de prijzen. Begin november werden eigenaren Erika en Peter-Paul Swijnenburg uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland 2012/2013. Dit resultaat leverde hen ook al een nominatie voor de landelijke titel op.

F&B Professional of the Year

Op de tien genomineerden kan vanaf 21 december via internet gestemd worden. Op 9 januari worden, tijdens het HotelloTOP Year Event in de RAI, de drie kandidaten met de meeste stemmen bekend gemaakt. Deze finalisten geven op 17 januari een presentatie in de Industriële Groote Club in Amsterdam voor een onafhankelijke jury. De jury let op criteria als Originaliteit & Innovatie, Personeelsbeleid en Duurzaamheid en wijst na de presentaties een winnaar aan, die tijdens het jaarlijkse gala op 19 januari de Award krijgt uitgereikt.

Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Amerongen, hét toonaangevende landgoed gelegen in nationaal park Utrechtse Heuvelrug, combineert historie met eigentijds design. Het is een bijzondere locatie voor zowel zakelijke bijeenkomsten als privé feesten met een geheel eigen entourage.

Breng voor meer informatie een bezoek aan de website: www.buitenplaatsamerongen.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 3 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15