Ondernemend Heuvelrug: Witgoed snel gemaakt

Ondernemend

,,De webwinkel is primair bedoeld voor deze regio. Het gebeurt regelmatig dat we bij klanten zijn voor een reparatie van wasmachine, droger, koelkast of ander witgoed en dan blijkt het verstandiger om een nieuw apparaat aan te schaffen. In de webwinkel kunnen mensen op hun gemak een keuze maken, die wij vaak de volgende dag al kunnen leveren en installeren. Dat geldt zowel voor losse als voor inbouwapparaten.”

AMERONGEN - Service verlenen en flexibel zijn, dat is de kern van Witgoedreparatie de Heuvelrug. Marco van de Lagemaat startte het bedrijf anderhalf jaar geleden, na 21 jaar als witgoedmonteur in loondienst te hebben gewerkt. Zowel particulieren als bedrijven vinden hun weg naar de reparatieservice en om hen nog beter van dienst te kunnen zijn, is vandaag de webwinkel online gegaan. In de webwinkel www.witgoedverkoopheuvelrug.nl zowel A als B-keus apparaten.

door Monique José Timmermans

Maar ook mensen die aan vervanging toe zijn kunnen apparaten bestellen in de webwinkel. De A-keus zijn de ‘normale’ nieuwe apparaten, de B-keus is ook nieuw, maar heeft bijvoorbeeld geen verpakking of een kleine beschadiging. Van de Lagemaat: ,,Dat kan een showroommodel zijn. Technisch is er niets mis mee, dezelfde twee jaar fabrieksgarantie is van toepassing, maar de prijs is een stuk lager en levering is direct uit voorraad.”

Onder andere de merken Asko, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens en Whirpool worden verkocht en indien nodig vakkundig gerepareerd door Marco van de Lagemaat. ,,We hebben geen showroom of winkelruimte, we blijven een reparatiebedrijf. Maar wil iemand een B-keus apparaat zelf beoordelen voor de aanschaf dan kan dat uiteraard.”

Wie Witgoedreparatie de Heuvelrug inschakelt bij een storing, weet qua kosten precies waar hij aan toe is. ,,We rekenen een vast bedrag van €50,- voor een bezoek en dat is inclusief het eerste arbeidsuur. Daarbij komen de kosten van de onderdelen. Blijkt bij het eerste bezoek na een kwartier dat een onderdeel besteld moet worden, dan wordt de €50,- wel direct afgerekend. Bij het volgende bezoek is er dan nog drie kwartier arbeidstijd om te monteren tegoed. In negen van de tien gevallen is dat voldoende.”

Ook voor de levering van onderdelen voor witgoed of de reparatie van kleine huishoudelijke apparaten is de klant aan het goede adres bij Witgoedreparatie de Heuvelrug.

Witgoedreparatie de Heuvelrug is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.00 uur op telefoonnummer: 0343 - 785882, 06-45302503.

Kijk voor meer informatie op www.witgoedreparatiedeheuvelrug.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 11 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04