Ondernemend Heuvelrug: ‘Telecombinatie is onafhankelijk’

9 augustus 2012 om 00:00 Ondernemend

DRIEBERGEN - Het grote verschil tussen de bekende telecomwinkels en Telecombinatie is de onafhankelijkheid van de Driebergse telecomzaak. ,,Wij bieden verschillende merken telefoons met en zonder abonnementen aan”, vertelt bedrijfsleider Thijs Luiken. Daarnaast veel accessoires en een aanbod van telefoons voor bijvoorbeeld senioren of mensen met een beperking. ,,Maar wij zijn vooral de beste op servicegebied.”

door Monique José Timmermans

En dat laatste zegt Luiken niet alleen zelf. Voor 2011 heeft hij de award ‘beste retailer’ van Telecombinatie gekregen en voor 2012 is hij weer genomineerd. Sterk is hij zoals hij zelf zegt in het vinden van de juiste deals. Zowel op het gebied van inkoop ,,We zijn zelfstandige ondernemers, met een gezamenlijke corporate identity.” Doordat Luiken door niemand gestuurd wordt om te kiezen voor bepaalde aanbieders, kan hij zich helemaal richten op de behoefte en het belgedrag van de klant. ,,Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke gebruikers kunnen hier hun voordeel mee doen.”

Telefoonkosten worden volgens Luiken vaak vergeten bij bezuinigen, terwijl er veel te winnen is. ,,Aan de hand van laatste facturen en belgedrag kunnen we de beste deal zoeken. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar de medewerkers vanuit hun functie heel verschillend belgedrag hebben of zzp-ers die te maken hebben met pieken en dalen in hun werk.” De check is kosteloos en vrijblijvend.

Speciale telefoons

Een andere specialiteit van de Telecombinatie op de Traaij zijn telefoons voor senioren of mensen met een beperking. Zo liggen er telefoons met grote duidelijke cijfers op de toetsen en zelfs een vast toestel waar fotootjes op de toetsen aangeven van wie het nummer voorgeprogrammeerd is naast spraakgestuurde en braille telefoons voor blinden. ,,Heeft iemand een beperking waarvoor ik het juiste toestel niet hier heb liggen, dan ga ik ernaar op zoek.”

Daar waar bij veel bedrijven de after sales een ondergeschoven kindje is, maart de Telecombinatie juist daar het verschil. ,,We zijn niet de goedkoopste, maar als er wat is kan men bij ons aankloppen. Onze eigen reparatieafdeling maakt vakkundig en snel, indien gewenst op afspraak het toestel. En zijn er onduidelijkheden op het gebied van gebruik of instellingen. Mijn collega Bas is een technische ster op dat gebied en beantwoord alle vragen.”

Info: www.telecombinatie-driebergen.nl, Traaij 9, tel. 0343-515162.

advertentie
advertentie