Ondernemend Heuvelrug: Vrolijk worden bij Niki

26 april 2012 om 00:00 Ondernemend

Toen ze vijf jaar geleden haar winkel opende, was haar droom om naast een winkel een ontmoetingsplek te creëren. Eigenaar Niki de Meijer: ,,Ik woonde aan de Albert Cuijp in Amsterdam en miste in Doorn de ‘reuring’ die daar zo gewoon is. Leuke winkeltjes met een bonte mix van kleding en kado’s met een gezellig terrasje.”

DOORN - Op Koninginnedag introduceert de vrolijke en kleurrijke winkel ‘Niki kleding en kado’s’ haar vernieuwde terras. Wie zin heeft in een lekker kopje koffie, een ‘home made’ muffin, een vers belegd broodje of een zelfgemaakte soep, is van harte welkom.

door Gizella Komondy

,,Ik vind het gezellig als mensen langskomen om bij te kletsen met een kopje koffie of lekker komen rondsnuffelen in de winkel. Voor veel klanten is het even een momentje voor zichzelf.” De winkel ligt vol verrassende spullen waar elke vrouw vrolijk van wordt. Stijlvolle basics van Yarn Unit en Knit-ted, jurkjes met bloemenprints van Who’s that Girl en King Louie en retro stijl kleding van Blutgeschwister. Daarnaast zijn er Cowboys Bagtassen, sieraden, schoenen, slippers en accessoires voor in huis. Onweerstaanbaar is de kinderkleding van de labels Kik Kid, Petit Louie en Claessens. Ook tieners kunnen goed slagen want Niki heeft een ruim aanbod hippe Nederlandse merken zoals: 10 Feet, Circle of Trust en Cimarron broeken in vele kleuren.

Niki vindt het leuk om mensen te adviseren. ,,Het is geweldig om te zien wat kleding voor je kan doen. Sommige mensen weten niet welke kleuren hen goed staan en zijn vaak verrast als ze iets aantrekken met een andere pasvorm of kleur. Iedereen die eens een persoonlijk advies wil, nodig ik uit om een keer binnen te komen.”

Vanaf mei kun je je vriendinnen ontmoeten op het terras bij Niki voor een kop koffie of thee. Als je van te voren reserveert, zorgen Frederieke Demmer en Friedolien de Vries van ‘Wat de pot schaft’ voor een High Tea met ‘home made’ sandwiches, muffins, scones en hartige taarten.

Daarnaast is de winkel te reserveren voor een vriendinnenavond. Niki: ,,Je hebt de winkel helemaal voor jezelf en kunt lekker relaxed shoppen terwijl je gezellig bijpraat met je vriendinnen. Je kunt ook vooraf een driegangenmenu eten in de winkel.”

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via www.hippeniki.com of mail naar nikidemeijer@gmail.com

advertentie
advertentie