Ondernemend Heuvelrug: Zonwering voor binnen en buiten

26 april 2012 om 00:00 Ondernemend

MAARN - Steeds meer mensen kiezen voor een heerlijk overdekt terras bij hun huis. ,,Vrijstaande terrasschermen zijn populair’’, weet Willem Everts van Everts Zonwering in Maarn. ,,Naast dat je er een gezellige hoek mee kan creëren is het ook bij een regenbui goed toeven in de tuin.’’

door Rose Carry Lokin

Bij horecagelegenheden zijn de terrasschermen niet meer weg te denken. En steeds vaker kiezen ook particulieren voor het overdekte terrasscherm. De populaire zonwering rust op vier palen en kan voorzien worden van mooie stoffen doeken of praktische lamellen. ,,Voordeel van de lamellen is dat je ze open kan zetten om het zonlicht door te laten of juist sluit voor een regenbuitje’’, aldus Everts. Het vrijstaande terrasscherm is een mooi alternatief voor de traditionele parasol. Bovendien kan een klant desgewenst kiezen om één of meerdere zijkanten af te schermen. ,,Zo kan je de wind ook nog buiten houden.’’ De nieuwe terrasschermen zijn bij Everts Zonwering te bestellen in allerlei afmetingen. De meest gangbare maat is vier bij vier meter, of vier bij zes meter. ,,Maar grotere maten zijn ook mogelijk’’, aldus Everts.

Bij het Maarnse bedrijf Everts Zonwering zijn naast de vrijstaande terrasschermen ook allerlei andere buitenzonweringen te bestellen, zowel met de hand als elektrisch bedienbaar. ,,De keuze aan kleuren en designs is enorm en wordt met het jaar uitgebreider.’’ Voor binnenzonwering heeft de Maarnaar ook een veelheid aan mogelijkheden in huis. Zo heeft hij juist een geheel nieuwe collectie rolgordijnen opgenomen in zijn assortiment. Ook kan de klant bij Everts Zonwering terecht voor jaloezieën, vouwgordijnen, plisségordijnen, lamellen en horren. ,,De mogelijkheden met plisségordijnen zijn talrijk. Ze kunnen zelfs gemaakt worden voor ronde ramen’’, aldus Everts.

Wie nog een jaartje langer met zijn zonnescherm wil doen, kan zijn zonwering ook een opfrisbeurt laten geven door Everts. Desgewenst kan bovendien een handbediend scherm elektrisch gemaakt worden. Daarnaast biedt Everts ook de mogelijkheid om alleen het doek te vervangen.

Willem Everts is in 1997 zijn eigen zaak gestart. In de loop der jaren heeft hij veel ten goede zien veranderen in zonweringproducten. De handbediening van zonnewering is bijvoorbeeld flink afgenomen. Haast tachtig procent van de zonnewering die hij nu plaatst is elektronisch gestuurd.

Everts Zonwering, Maarn. Tel: 0343-443207. Fax: 0343-444828. Website: www.evertszonweringen.nl.

advertentie
advertentie